Πόλεμος: Γέννησε η Ουκρανή, που οι Ρώσοι κατηγόρησαν ως... ηθοποιό - Είναι beauty vlogger (φωτό)

Την κατηγόρησαν πως  δεν είχε αίματα στο πρόσωπό της, αλλά μέικ απ και δεν ήταν έγκυος ....

Παγκόσμιο θέμα έγινε μια έγκυος από την Ουκρανία , την οποία οι Ρώσοι κατηγόρησαν ως... ηθοποιό. 

 

 

 

 

Η ίδια όμως, γέννησε στη βομβαρδισμένη Μαριούπολη. Την είδηση πως η γυναίκα που έγινε σύμβολο της βάρβαρης επίθεσης της Ρωσίας στο μαιευτήριο της Μαριούπολης, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μετέδωσε Ουκρανή δημοσιογράφος.

Η φωτογραφία της Μαριάνα Ποντγκούρσκαγια, αιμόφυρτης να στέκεται ανάμεσα σε ερείπια του μαιευτηρίου, έγινε viral και υπήρξε μία από τις πιο οδυνηρές εικόνες του πολέμου του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

 

 

Όπως έγραψε στο Twitter η Olga Tokariuk η ίδια επικοινώνησε με συγγενή της Μαριάννας η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες που την έδειχναν αιμόφυρτη να προσπαθεί να εγκαταλείψει το βομβαρδισμένο νοσοκομείο, και έλαβε γνώση για το ευτυχές γεγονός.

Παράλληλα σημειώνει πως είναι καλά στην υγεία τους τόσο η μάνα όσο και το μωρό, ενώ οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη συνεχίζονται.

Ποια είναι όμως η Μαριάννα

Πρόκειται για μια influencer ποτ έχει πάνω από 67 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και που συχνά αναρτούσε στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύσεις παρουσιάζοντας και προτείνοντας προϊόντα ομορφιάς, ενώ μοιραζόταν με τους ακολούθους της συμβουλές ομορφιάς.

 

 

Σε πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η ρωσική στρατιωτική εισβολή είχε αναρτήσει φωτογραφίες δείχνοντας την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, αλλά και με τον σύντροφό της, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ