Elon Musk - Grimes: Έγιναν ξανά γονείς & έδωσαν στο μωρό ένα... τρελό όνομα - Η μικρή ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης (φωτό)

To μωρό ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο... 

Ο Elon Musk φαίνεται πως έγινε ξανά πατέρας, όπως αποκάλυψε κατά λάθος η πρώην σύντροφός του και τραγουδίστρια Grimes σε συνέντευξή της στο Vanity Fair.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί... 

 

 

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το δεύτερο παιδί τους, ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έφεραν στον κόσμο τον Δεκέμβριο ένα κοριτσάκι, με το άκρως περίεργο όνομα Exa Dark Sideræl Musk.

 

 

Όπως είναι γνωστό ο Elon Musk έχει ακόμα 6 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του.

Όσο για την κόρη τους, και το άκρως ασυνήθιστο όνομα, Exa Dark Sideræl Musk, όπως είπε η Grimes στο Vanity Fair, το όνομα Exa αναφέρεται στον όρο υπερυπολογιστών exaFLOPS, ή στην ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεκατομμύριο πράξεις κινητής υποδιαστολής το δευτερόλεπτο. Το Dark (σκοτάδι) είπε πως αντιπροσωπεύει το ''άγνωστο''.

 

 

Οι άνθρωποι το φοβούνται, αλλά στην πραγματικότητα είναι η απουσία φωτονίων. Η σκοτεινή ύλη είναι το όμορφο μυστήριο του σύμπαντός μας». Το Sideræl είναι μια «πιο ξωτική» ορθογραφία του αστρονομικού, «ο αληθινός χρόνος του σύμπαντος, ο αστρικός χρόνος, ο βαθύς χωρικός χρόνος, όχι ο σχετικός γήινος χρόνος».

 

 

Το όνομα τιμά επίσης τον αγαπημένο της χαρακτήρα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Galadriel, ο οποίος «επιλέγει να παραιτηθεί από το δαχτυλίδι».

Το ελληνικό όνομα που ήθελε να δώσει η ίδια στην κόρη της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Grimes αποκάλυψε ότι έδωσε μάχη για να ονομάσει την κόρη της Οδυσσέα Μασκ, επειδή «ένα κορίτσι με το όνομα Οδυσσέας είναι το όνειρό μου» αλλά τελικά κατέληξαν στο Exa Dark Sideræl.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ