Cameron Diaz: «Δεν με νοιάζει πια πως φαίνομαι, τα τελευταία 8 χρόνια είμαι σαν αγρίμι - δεν πλένω το πρόσωπό μου» (βίντεο)

Έφυγε από τον χώρο του θεάματος και ησύχασε!

Η Cameron Diaz είναι ειλικρινής για την εμφάνισή της. Έφυγε από τον χώρο του θεάματος και ησύχασε!

Σε μια συνέντευξη με τη Michelle Visage στο νέο της podcast του BBC Rule Breakers, η ηθοποιός του «Bad Teacher» μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έφυγε από τη βιομηχανία του θεάματος μετά την ερμηνεία της ως Miss Hannigan στην «Annie» του 2014.

Συζητώντας το θέμα της ματαιοδοξίας η 49χρονη ομολόγησε ότι κάποτε ήταν παγιδευμένη σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά ήταν το επίκεντρο του ατόμου.

«Είμαι απολύτως θύμα όλης της κοινωνικής αντικειμενοποίησης και εκμετάλλευσης που υφίστανται οι γυναίκες» ανέφερε, σύμφωνα με το People.

«Είναι δύσκολο να μην το κάνεις, είναι δύσκολο να μην κοιτάς τον εαυτό σου και να μην κρίνεις τον εαυτό σου με άλλους δείκτες ομορφιάς, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα... Τα τελευταία οκτώ χρόνια — είμαι ένα αγρίμι. Είμαι σαν άγριο ζώο, σαν θηρίο!».

Η Diaz πρόσθεσε επίσης ότι το να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη με τις ώρες κάθε μέρα ως ηθοποιός τελικά έγινε «τοξικό».

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Απλώς αρχίζεις να ξεχωρίζεις, ξέρεις», είπε. «Και λες, "Γιατί κάθομαι εδώ σαν να είμαι τόσο κακιά με τον εαυτό μου;" Το σώμα μου είναι δυνατό, το σώμα μου είναι ικανό».

Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει με την 49χρονη να λέει στην συνέντευξή της: « Δεν με νοιάζει. Κυριολεκτικά, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι σε καθημερινή βάση - ίσως και καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας - είναι το πώς φαίνομαι». «Όχι, όχι, κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα. Μου αρέσει να μην πλένω ποτέ το πρόσωπό μου» πρόσθεσε.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα αποκάλυψε επίσης ότι δεν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την ρουτίνα ομορφιάς της, παρά το γεγονός ότι έχει «ένα δισεκατομμύριο προϊόντα» στα ράφια της.

Αντίθετα, καθώς ετοιμάζεται να κλείσει τα 50 φέτος τον Αύγουστο, θέλει απλώς να «μείνει δυνατή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ