Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πιο εύκολα αντιλαμβανόμαστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση, παρά με τα λόγια

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας είναι σαφώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Μετά από μια μακρά πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου που η επικοινωνία βασιζόταν περισσότερο στη λογική, ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς, το ζώδιο της φαντασίας, του ονείρου, της διαίσθησης, του ιδεαλισμού.

Ο Ερμής χάνει την πρακτικότητα του, αλλά κερδίζει σε δημιουργικές ιδέες και οι λύσεις μπορεί να βρεθούν με τους πιο απίθανους τρόπους. Σίγουρα όχι πάντως με την υπερανάλυση και τη νοητική κόπωση. Η ικανότητα μας να επικοινωνήσουμε γίνεται λίγο πιο ασταθής, ενώ πιο εύκολα αντιλαμβανόμαστε με το ένστικτο και τη διαίσθηση ό,τι συμβαίνει παρά με τα λόγια.

Εδώ ο Ερμής μας καλεί να δώσουμε σημασία στο πώς «νιώθουμε» όταν γινόμαστε αποδέκτες μιας πληροφορίας, παρά στην ερμηνεία της με λογική. Πολλές φορές η παρουσία του Ερμή στους Ιχθύς έχει το εφέ της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Μπορεί να ξεχνάμε λεπτομέρειες, μπορεί να καθυστερούμε στα ραντεβού μας, να νιώθουμε αποσυντονισμένοι ή μπερδεμένοι.

Ακόμη, είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρχουν περισσότερες ψευδείς ειδήσεις, γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στο τι πιστεύουμε. Κατά τα άλλα, σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ακόμη πιο έντονες ομιχλώδεις συνθήκες.

ΚΡΙΟΣ

Εσωστρέφεια, μια τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας, να μην αποκαλύπτετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργείτε κάπως μυστικά ή παρασκηνιακά, προσδίδει η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθύς μέχρι τις 27/3. Μιας και η πορεία του στους Ιχθύς συμπίπτει με το τέλος της γενέθλιας χρονιάς σας, ίσως κάνετε τους απολογισμούς σας ή δουλεύετε πάνω σε ένα επαγγελματικό πόνημα που θα βγει στην επιφάνεια λίγο αργότερα.

Είναι μια περίοδος που σας απασχολεί το παρελθόν, φροντίστε όμως να μην φορτώνεστε ενοχές και μετανιώνετε για πράγματα που δεν αλλάζουν. Καλό είναι να εξετάζετε παλιές πράξεις ή παραλείψεις προκειμένου να βελτιώσετε τους χειρισμούς στο μέλλον.

Κάποιοι μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη μοναξιά αυτές τις μέρες και, καθώς η επιρροή εκτείνεται σε όλη την περίοδο μέχρι τις 27/3, προσπαθήστε να μην απομονώνεστε από τους φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Ενδεχομένως να έχετε προβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Καλύτερα να μην πιέσετε και να μην πιεστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς εξυπηρετεί ιδανικά τα συμφέροντα σας σε ό,τι αφορά την επικοινωνία με τους άλλους, τη συλλογική εργασία, την υλοποίηση με δημιουργικό τρόπο των στόχων και των επιθυμιών σας. Από τώρα και μέχρι τις 27/3 θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση, θα συντονίζεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες σας, θα βρίσκετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκειμένου να μοιράζεστε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα επικοινωνείτε τις ανάγκες και τα θέλω σας με κατανοητό τρόπο στους γύρω σας.

Σημαντικές θα είναι και οι επαφές σας σε επαγγελματικό πλαίσιο. Όμως η πρώτη μέρα του Ερμή στους Ιχθύς δεν είναι και η πιο χαλαρή, καθώς ταυτόχρονα σχηματίζεται σήμερα το πρώτο τέταρτο της Σελήνης και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα έναν παροδικό αποσυντονισμό στις ενέργειες σας ή μπορεί να είστε πιο αφηρημένοι και να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας. Προσοχή στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά σήμερα στους Ιχθύς στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εστιάστε στην καριέρα, στην κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε με τις ιδέες σας τη δουλειά και τις σχέσεις με ανωτέρους.

Ψάξτε καλύτερα τις προοπτικές της δουλειάς σας και σκεφτείτε σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις. Προσέξτε όμως την παρόρμηση και τη βιασύνη ιδιαίτερα σε εμπορικές και οικονομικές δοσοληψίες και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το μέλλον της δουλειάς σας! Σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας, αφού αυτά που «πρέπει» να κάνετε με αυτά που «θέλετε» να κάνετε απέχουν παρασάγγας.

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο και σας καλεί να εστιάσετε στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σας υπενθυμίζει ότι έχετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να παραλείψετε. Το να τις αγνοήσετε φυσικά δεν παίζει ως σενάριο. Οπότε σηκώστε μανίκια και κοιτάξτε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ