Ηράκλειο: Νεκρό ζευγάρι σε τροχαίο - σφοδρή σύγκρουση τριών οχημάτων στα Αρμανώγεια

Τρία επιβατικά οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά,

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί της Τετάρτης κοντά στον κόμβο Αρμανωγείων, του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία επιβατικά οχήματα, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα ένα ζευγάρι να τραυματιστεί θανάσιμα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν το ανδρόγυνο επέβαινε στο ένα όχημα, στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο δασκάλες που κατευθύνονταν στον Πύργο, ενώ στο τρίτο όχημα επέβαινε μόνο ένα άτομο. Όπως έγινε γνωστό, ο νεκρός είναι αδερφός αστυνομικού, αναφέρει το cretalive.gr.

Στο σημείο εκτός από ασθενοφόρο,  έσπευσε  και δύναμη της Πυροσβεστικής τόσο από το Ηράκλειο όσο και από τον Πύργο, προκειμένου να συνδράμει στον απεγκλωβισμό του άτυχου ζευγαριού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροτασίου, κ. Στέλιος Κακουδάκης είπε πως βρέθηκε στο σημείο πέντε λεπτά μετά το δυστύχημα και ενώ κατευθυνόταν προς την κοινότητα.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως στο θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και πως νεκρό είναι το ζευγάρι που επέβαινε σε ένα από αυτά. Έκανε μάλιστα λόγο για σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση - οπως μαρτυρά και η εικόνα των οχημάτων- ενώ σύμφωνα με τον ίδιο κανένας από τους επιβαίνοντες στα άλλα δύο οχήματα δεν τραυματίστηκε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ