Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης συγκινημένος: «Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, μαζί μας από το Κομφούζιο»

«Ο Βασίλης Δέλλιος που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί»

Συγκίνησε ο Αντώνης Κανάκης στο κλείσιμο της χθεσινής (8/3) εκπομπής, με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα να αναφέρεται σε έναν συνεργάτη του που έφυγε από τη ζωή.

«Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο» είπε ο Αντώνης Κανάκης με εφανή συγκίνηση και πρόσθεσε:

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι.

Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κοροναϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για «διακοπές», συνεχίστε να γελάτε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ