Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα είναι βοηθητική για την επικοινωνία & για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη να κινείται στους Διδύμους χωρίς σπουδαίες όψεις, εκτός ενός εξαγώνου που σχηματίζει με τον Χείρωνα στον Κριό που μας καλεί να σκεφτούμε με περισσότερη ενσυναίσθηση τους άλλους.

Η μέρα είναι βοηθητική για την επικοινωνία, για τις επαφές μας και για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της υπόλοιπης εβδομάδας μας.

Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, είμαστε σε μια εβδομάδα που στο τέλος της θα μπορούσε να φέρει κάλλιστα τον τίτλο «τοπίο στην ομίχλη», εξαιτίας της συνόδου Ήλιου-Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη σύγχυση και έμφαση στα αδιέξοδα. Γι’ αυτό αξιοποιήστε μια μέρα σαν τη σημερινή που είναι αρκετά πιο σταθερή.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο ανάλαφρο και φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τους Διδύμους, δίνοντας έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα θα έλεγα ότι είναι η πιο χαλαρή και εποικοδομητική μέρα της εβδομάδας αν έχετε να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές με κόσμο, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προς αυτή την κατεύθυνση να την εκμεταλλευτείτε.

Επειδή, όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, θα επικρατεί περισσότερη σύγχυση προς το τέλος της εβδομάδας με τη σύνοδο του Ήλιου-Ποσειδώνα, καλό είναι αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια σημαντική υπογραφή ή δέσμευση, να το κάνετε άμεσα και να μην το αφήσετε για το Σαββατοκύριακο. Οι συζητήσεις μπορεί να σας δώσουν πολύτιμες ιδέες και συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται από χθες στο ζώδιο των Διδύμων, που για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο αφορά κυρίως τα θέματα της δουλειάς, αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι μάλιστα πιο σταθερή και αξιόπιστη από τις προηγούμενες ημέρες και μπορείτε να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας.

Σαφώς βέβαια όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας θα είμαστε κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα πιο ρευστό, ασταθές και γεμάτο σύγχυση κλίμα και θα είναι δύσκολο να βγάλετε τα συμπεράσματα που θέλετε και να έχετε πρακτικές εξελίξεις. Γι’ αυτό αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα αν θέλετε να σημειώσετε πρόοδο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα έχετε όλες αυτές τις ημέρες μεγαλύτερη πίεση στα καθημερινά σας προγράμματα, με την πολιορκία του Άρη και της Αφροδίτης από τον Υδροχόο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα, βοηθώντας σας να είστε πολύ αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα σας και να ξεπερνάτε με χάρη τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στον φιλικό σας Υδροχόο και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε από όλες τις απόψεις.

Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, στο τέλος της εβδομάδας έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που σας κάνει πιο συμπονετικούς με τους γύρω σας, αλλά αυτό χρειάζεται προσοχή για να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην μπείτε στη διαδικασία να ελαφρύνετε τους άλλους, βαραίνοντας εσάς τους ίδιους κυρίως στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Δεν είναι κακό να στηρίξετε κάποιον που είναι πιο αδύναμος, όχι όμως να κουβαλήσετε εσείς το δικό του φορτίο. Επειδή βρισκόμαστε σε μια εβδομάδα αρκετά απαιτητική, προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και στις σχέσεις σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ