«Με λένε Jeevan & θέλω να βρω σύζυγο»: Πλήρωσε £2,000 για γιγάντιο πόστερ με αγγελία γάμου στο τρένο του Λονδίνου (φωτό & βίντεο)

Έχει φτιάξει και ειδικό ιστότοπο!

Ο πιο δημιουργικός sigleton, στην προσπάθειά του να βρει σύζυγο, κατάφερε να νοικιάσει ένα τεράστιο διαφημιστικό billboard στο μετρό του Λονδίνου!

Ο λόγος για τον 31χρονο Jeevan Bhachu, ο οποίος ψάχνει την αγάπη και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ιστότοπο, αλλά και να βάλει το πρόσωπό του σε διαφημίσεις στο μετρό, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή επιβατών.

Σκοπός του DJ από το Ealing του Δυτικού Λονδίνου είναι να βρει κάποια που «ταιριάζει με τα vibes του». Όπως αναφέρει η Sun ο Jeevan έχει ξοδέψει σχεδόν 2.000 λίρες σε διαφημιστικές πινακίδες στις γραμμές Central και Bakerloo, στο σταθμό Oxford Circus.

Photo: findjeevanawife.com

Πρόκειται για μια φωτογραφία 20 μέτρων του Jeevan, στην οποία φορά ένα ροζ κοστούμι, αλλά και μια άλλη με το σλόγκαν του "Best Indian you'll takeaway".

Η αγγελία θα είναι ανοιχτή για δύο εβδομάδες και ο Jeevan έχει ήδη λάβει τουλάχιστον 50 απαντήσεις από τότε που την «ανέβασε», κατά τη διάρκεια των απεργιών του μετρό την περασμένη εβδομάδα.

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να συμπληρώσουν μια φόρμα στον ιστότοπό του, findjeevanawife.com, όπου μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους, καθώς και να του πουν για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους.

Ο Jeevan, ο οποίος εργάζεται ως πωλητής, λέει μεταξύ άλλων σε ένα βίντεο που έχει δημοσιεύσει στον ιστότοπο: «Δεν είναι αστείο, ψάχνω για κάτι μακροπρόθεσμο, που να οδηγεί στον γάμο».

Το βίντεό του είχε περισσότερες από 500 προβολές ήδη μετά την ανάρτηση της διαφήμισής του την περασμένη εβδομάδα.

Ο ίδιος είπε στη Sun ότι εμπνεύστηκε όταν ο Mohammad Malik, 29 ετών, νοίκιασε διαφημιστικές πινακίδες στο Μπέρμιγχαμ νωρίτερα φέτος για να προσπαθήσει να βρει στον εαυτό του έναν εραστή.

Είπε: «Βελτίωσα την ιδέα του, το έκανα στον σταθμό του μετρό γιατί δεν πιστεύω στο παραδοσιακό μάρκετινγκ και νομίζω ότι είναι ξεπερασμένο και ακριβό.Απλώς σκέφτηκα ότι όταν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, εκτός κι αν είσαι σε κίνηση, δεν θα το βλέπεις.

Photo: findjeevanawife.com

Όμως όταν περιμένεις το τρένο το πρώτο πράγμα που έχουν είναι το τηλέφωνό τους και μπορούν να αναζητήσουν τον ιστότοπο εκεί και μετά... Υπάρχει Wi-Fi στο μετρό, ώστε να μπορείτε να το κάνετε αμέσως».

Είπε επίσης ότι είναι ελεύθερος εδώ και πολλά χρόνια και ότι είχε μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν που δεν είχαν αποτέλεσμα. Και πρόσθεσε: «Είμαι ανοιχτόμυαλος στο να γνωρίσω οποιονδήποτε και όλους, αλλά θέλω κάποιον που έχει θετική στάση και θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη ζωή. Κάποιον που είναι επίσης ταπεινός, δεν τα πάω καλά με ανθρώπους που είναι αλαζονικοί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ