Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Όσο προχωρά η μέρα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, σε μια θέση που της ταιριάζει ιδιαίτερα.

Τις πρωινές ώρες σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τη μετάβαση από το ζεστό μας κρεβάτι στη δουλειά, στο σχολείο, στις υποχρεώσεις μας, μια κάπως πιο δύσκολη υπόθεση, αλλά στην πορεία θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και πιο πειθαρχημένοι σε αυτά που έχουμε να κάνουμε, καθώς θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Στις 16:35 το απόγευμα θα βγει σε φάση κενής πορείας και στις 20:39 το βράδυ θα περάσει στους Διδύμους, κάνοντας λίγο πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας και θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές μας με φίλους.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα η μέρα προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να δείτε τα διαδικαστικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη οικονομικά ζητήματα. Γενικότερα, τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και ίσως πρέπει να δείτε λεπτομέρειες στην ισορροπία εσόδων-εξόδων. Από το απόγευμα και έπειτα η επιρροή της Σελήνης από τους Διδύμους είναι πιο ανάλαφρη, παραπέμπει σε επαφές με φίλους, κάνει πιο εξωστρεφή τη διάθεση σας κι έτσι το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο, για να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ψάξετε πληροφορίες πάνω σε θέματα που σας ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο και να έχετε ένα πιο χαλαρό κι ευχάριστο βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να περιδιαβαίνει το ζώδιο σας και κάνει προτεραιότητα τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Τις πρωινές ώρες θα έχετε λίγο πιο τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα ανακάμψετε και θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι και στους άλλους. Τις ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο σας -από τις 16:35 μέχρι τις 20:39- μην πιέζετε καταστάσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Εξακολουθήστε να ασχολείστε με αυτά που έχετε στο πρόγραμμα σας και ξεχάστε τις σημαντικές συζητήσεις ή τις αποφάσεις. Το βράδυ θα έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση, θα θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και γενικά να περάσετε όσο πιο χαλαρά γίνεται. Πιθανώς όμως να χρειαστεί να ασχοληθείτε και με κάποια οικονομικά θέματα ή θέματα της δουλειάς που σχετίζονται με τα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα κέφια ή να σας βαραίνουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα για τα οποία ψάχνετε να βρείτε λύσεις. Ενδεχομένως να έχετε και αρκετές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να νιώθετε κουρασμένοι. Από το βραδάκι κι έπειτα είναι σαν να ξυπνάτε από λήθαργο, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ενεργητικούς, αλλά και πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε με τους άλλους.

Ξαναβρίσκετε τη «σπίθα» στο βλέμμα και ψάχνετε την ιδανική παρέα για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Το αποψινό βράδυ έχει έμφαση στην επικοινωνία και πιθανώς να έχετε κάποιες επαφές διαδικτυακά και με άτομα που μένουν μακριά. Από την άλλη, μπορεί να ψάχνετε στο διαδίκτυο πληροφορίες για ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε ή για θέματα σπουδών.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ