Η Κιάρα Φεράνι στο Παρίσι: Παίρνει πρωινό στο πιο σικ & ακριβό ξενοδοχείο - με τον σύζυγο και τα παιδιά (φωτό)

Όμορφες, οικογενειακές στιγμές στην Πόλη του Φωτός

Στο Παρίσι βρίσκεται η Κιάρα Φεράνι, που απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας, blogger και influencer βρέθηκε στην Πόλη του Φωτός για την εβδομάδα μόδας και από ότι φαίνεται μετά τις επισκέψεις της στα ντεφιλέ, ήρθε και η φαμίλια της μαζί.

 

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα είχε πολλά για την Κιάρα, τον Φέντεζ (μουσικός στο επάγγελμα!), τον 3χρονο Leo και την μικρότερη της οικογένειας, την Vittoria, η οποία είναι μόλις 11 μηνών.

Η οικογένεια βρέθηκε στην Disneyland, όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους, αν και τα παιδιά μάλλον φοβήθηκαν στα τρενάκια!

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEDEZ (@fedez)

 

 

 

 

 

Ακόμα η Κιάρα και ο αγαπημένος της απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα φανταστικό μέρος, ενώ σε άλλες φωτογραφίες που μοιράστηκε η influecer με τους πάνω από 26 εκατομμύρια followers της, τους βλέπουμε να παίρνουν το πρωινό τους στο Plaza Athenee Paris, ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του Παρισιού.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????<3 (@emma4999)

 

Οι τιμές του 5άστερου ξενοδοχείου είναι πάνω από 1000 ευρώ για ένα βράδυ και αυτό για τα απλά δωμάτια, καθώς φυσικά διαθέτει και υπεροπολυτελείς σουίτες.

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως δεν ξέρουμε αν η Φεράνι, που διαφημίζει από ρούχα και προϊόντα, μέχρι τα παιδιά της - σίγουρα από τα πιο πολυφωτογραφημένα του Instagram! - πλήρωσε για τη διαμονή της, αφού συχνά οι influencers κάνουν συμφωνίες με διάσημα μέρη, ώστε να τα προμοτάρουν στα social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ