Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά την απλότητα, το καλό φαγητό & την ευδιάθετη παρέα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή!

Η σημερινή μέρα, άλλοτε μόνο ημέρα χαράς, ανεμελιάς, διασκέδασης, είναι σύνθετη στις αστρολογικές προδιαγραφές της, καθώς η Σελήνη προσεγγίζει τον Ουρανό τις πρωινές ώρες σε σύνοδο και μετά το βράδυ σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο ενεργοποιώντας έτσι το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, την όψη που δείχνει μεγαλύτερη αναταραχή σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, αλλά και κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή μας από πλευράς εξωτερικών συνθηκών.

Πιθανώς το πρωί να έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα μας, όμως όχι απαραίτητα κάτι που δεν θα μας επιτρέψει να περάσουμε καλά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Σελήνη, πριν φτάσει τις βραδινές ώρες να αντιμετωπίσει τον Κρόνο, θα σχηματίσει μια σειρά εξαγώνων με τους πλανήτες στους Ιχθύς, συμβάλλοντας στο να περάσουμε πιο όμορφα.

Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά την απλότητα, το καλό φαγητό και την ευδιάθετη παρέα.

Αν μη τι άλλο, όσο κι αν τη στριμώχνουν Ουρανός και Κρόνος, δεν χάνει τις θετικές της αρετές σε αυτό το ζώδιο που είναι και η έξαρσή της.

Τις βραδινές ώρες που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο είναι πιθανόν να έχουμε μεγαλύτερη αγωνία και άγχος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας, να νιώθουμε στενοχωρημένοι ή απογοητευμένοι σε θέματα σχέσεων ή και περιορισμένοι λόγω συνθηκών.

Η συμβουλή μου είναι να μην αφήνουμε να μας «πάρει από κάτω» όλη αυτή η κατάσταση και να απαισιοδοξούμε. Ακόμη κι αν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στο τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουμε να μας συμβούν και καλύτερα πράγματα στο μέλλον και θα συμβούν.

ΚΡΙΟΣ

Η έμφαση της ημέρας είναι σε θέματα πρακτικά και οικονομικά, καθώς η Σελήνη διελαύνει στον Ταύρο και σχηματίζει περιοριστική όψη με τον Κρόνο. Το άγχος της «αυριανής» μέρας, της αστάθειας στη ροή των οικονομικών εξαιτίας των συνθηκών, μπορεί να σας έχει φέρει σε ένα οριακό σημείο κι όλο αυτό να σας προβληματίζει ιδιαίτερα.

Η τάση αυτή ενισχύεται τις βραδινές ώρες περισσότερο. Ίσως πρέπει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί στη διαχείριση των οικονομικών σας, να κάνετε ένα πιο σφιχτό πλάνο εξόδων και να δείτε ρεαλιστικά πώς θα ανταποκριθείτε στις ανάγκες που υπάρχουν. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα Καθαρά Δευτέρα σάς ανοίγει την όρεξη να γευτείτε όλα τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας και μάλιστα να ξεφύγετε κάπως από το πρόγραμμα σας κάνοντας κάποιες παρασπονδίες. Μην το σκέφτεστε αγαπητοί μου Κριοί. Δεν πειράζει αν μια μέρα το ρίξετε έξω φάτε ή πιείτε λίγο παραπάνω. Απλά κοιτάξτε να το χαρείτε χωρίς τύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλώς ή κακώς από τότε που έχει περάσει ο Ουρανός στο ζώδιο σας η ζωή σας κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιο απρόβλεπτη. Φυσικά δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο, ούτε έχουν συναρπαστικά ή δύσκολα γεγονότα. Όταν όμως η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και σχηματίζει όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, τότε η ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Μια μικρή αλλαγή στα σχέδια σας τις πρωινές ώρες μπορεί να σας εκνευρίσει λίγο, αλλά με λίγη ευελιξία και υπομονή θα καταφέρετε να περάσετε μια όμορφη μέρα ανάμεσα σε φίλους, την οικογένεια και όσους αγαπάτε. Και κυρίως με όσα επιθυμεί ο ουρανίσκος σας! Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας οι όψεις θα είναι ήπιες.

Το βράδυ όμως η Σελήνη θα χρειαστεί να έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο. Ο Κρόνος πολλές φορές δείχνει τις συνθήκες που μπορεί να μην επιτρέπουν να υπάρξει μεγάλη πρόοδος και εξέλιξη ή μπορεί να δείχνει άτομα τα οποία δεν σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε εσείς όπως θέλετε τη δουλειά ή τη ζωή σας γενικότερα και σας πιέζουν. Το αποψινό βράδυ είναι για σας πιο πιεστικό. Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας και μην αμφισβητείτε τις ικανότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας πέφτει λίγο πιο «βαριά», εξαιτίας των απαιτητικών όψεων της Σελήνης. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης ή κόπωσης σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική, μπορεί να νιώθετε επίσης περιορισμούς στο να εκφράσετε την άποψη σας ή να υπάρχει ένα πιο ψυχρό κλίμα με κάποιο άτομο που στο παρελθόν είχατε πιο θερμές σχέσεις. Φυσικά αυτό μπορεί να αναφέρεται και στην ερωτική σας ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε με το χιούμορ σας να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει και αποφύγετε τις βραδινές ώρες να κρίνετε αυστηρά τις πράξεις ή τα λόγια των άλλων. Αξιοποιήστε τη μέρα για να ξεφύγετε λίγο, να ξεκουραστείτε, να πάτε μια βόλτα ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι. Άλλωστε είστε λάτρεις του αυθόρμητου και πάντα σας βγαίνει καλά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ