H Βασίλισσα Ελισάβετ εγκαταλείπει το Buckingham Palace για πάντα - ''Θα δουλεύει από το σπίτι'' στο Κάστρο του Windsor (Φωτο - βίντεο)

Η Βασίλισσα δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Μπάκινγχαμ στο οποίο έχει να διανυκτερεύσει από τον Μάρτιο του 2020...

Η βασίλισσα Eλισάβετ αποφάσισε να κάνει το Κάστρο του Ουίνδσορ μόνιμο σπίτι της και κύρια κατοικία της. 

Η 95χρονη μονάρχης δεν θα επιστρέψει ποτέ πλήρως στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου πιστεύεται ότι δεν έχει περάσει ούτε μια νύχτα από τον Μάρτιο του 2020.
 

Αντ'αυτού, επιλέγει να εργάζεται περισσότερο "από το σπίτι", όπου και θα δέχεται επίσημες επισκέψεις, από τους αξιωματούχους.

Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει επίσης, πως οι βασιλικοί σύμβουλοι θέλουν να περιορίσουν τα ταξίδια της Βασίλισσας, αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι αισθάνεται αδύναμη πλέον.

Η βασίλισσα πέρασε μεγάλο μέρος του lockdown στο Ουίνδσορ με τον πρίγκιπα Φίλιππο μέχρι το θάνατό του τον περασμένο Απρίλιο - με πηγές να λένε ότι το ζευγάρι "ανακάλυψε ξανά την ευτυχία των πρώτων χρόνων που ήταν μαζί". 

«Όπως μπορείτε να δείτε, δεν μπορώ να κουνηθώ», ανέφερε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας της με δύο γραμματείς των Υπηρεσιών Άμυνας.

Αυτό σημαίνει ότι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα καταληφθούν από τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, όταν στεφθεί Βασιλιάς ο γιος της. 

Ο βασιλικός συγγραφέας, Hugo Vickers δήλωσε: «Το Γουίνδσορ είναι το μέρος που αγαπά. Εκεί ζουν οι αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, εκεί είναι τα πόνι της και η οικογένεια της είναι κοντά. Βγάζει νόημα το γιατί επέλεξε να ζήσει στο Γουίνδσορ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ