Συνατσάκη σε Κούγια: ''Δηλώνω, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη

Τη δική της απάντηση στα όσα είπε για την ίδια ο Αλέξης Κούγιας, στο περιθώριο της δίκης Λιγνάδη, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη... 

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος δήλωσε χθες το πρωί στο Πρωινό πως δεν γνωρίζει καν ποια είναι η ίδια  και δεν την έχει δει ποτέ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: ''Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα.

 

 

Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος.

Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα''.

Όπως ήταν φυσικό η επιχειρηματίας, ηθοποιός και παρουσιάστρια ''πήγε'' στο Instagram όπου και άφησε εκεί, σε ένα post, την δική της απάντηση. 

''Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά'', έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

 

Η ίδια συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της και το βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ