Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο φερόμενος ως δράστης του τετραπλού φονικού - Πυροβόλησε μάνα & πατέρα & στραγγάλισε δύο παιδιά

Στον Πύργο μεταφέρθηκε ο 60χρονος που προσήχθη για την υπόθεση της τετραπλής ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα...

Στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, στον Πύργο, μεταφέρθηκε ο 60χρονος, ο οποίος εξετάζεται για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα, με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας.

Ο 60χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, προσήχθη αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας.

Ο προσαχθείς παρέμεινε όλο το βράδυ στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στον Πύργο.

Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

 

 

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Πώς συνελήφθη ο 60χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews, η ΕΛΑΣ είχε στήσει επιχείρηση σύλληψης έξω από την κατοικία του στην Ανδραβίδα καθώς είχε παρατηρηθεί κίνηση γύρω από το σπίτι του. Όπως προέκυψε αργότερα, ο ίδιος είχε περάσει από το σπίτι του και έπειτα έφυγε.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου όπου είχε στηθεί επίσης μπλόκο από την ΕΛΑΣ. Τελικώς ο 60χρονος συνελήφθη και δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

tempo24news

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews, μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.

Το προφίλ του φερόμενου ως δράστη του φονικού στην Ανδραβίδα

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο σύμφωνα με το patrinews για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ