''Η είδηση υπό διωγμό'', έκθεση φωτογραφίας με πρωταγωνιστές φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης γίνονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές της είδησης στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν πολεμικές συρράξεις, διαδηλώσεις και άλλα ταραχώδη γεγονότα της επικαιρότητας.Έκθεση με φωτογραφίες, όπου «πρωταγωνιστούν» φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι και αποτυπώνεται ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν κατά την καταγραφή των γεγονότων, παρουσιάζει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης γίνονται οι ίδιοι πρωταγωνιστές της είδησης στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν πολεμικές συρράξεις, διαδηλώσεις και άλλα ταραχώδη γεγονότα της επικαιρότητας.

Έκθεση με φωτογραφίες, όπου «πρωταγωνιστούν» φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι και αποτυπώνεται ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν κατά την καταγραφή των γεγονότων, παρουσιάζει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος.

Η έκθεση φέρει τον τίτλο «Η είδηση υπό διωγμό» και θα φιλοξενηθεί στην γκαλερί «7» (Σόλωνος 20).

Θα λάβουν μέρος με φωτογραφίες τους οι φωτορεπόρτερ Παύλος Αναγνωστόπουλος, Αλέξανδρος Βλάχος, Δημήτρης Θεοδόσης, Βασίλης Κουτρουμάνος, Στέλιος Ματσάγγος, Αλέξανδρος Μπελτές, Γιάννης Μπεχράκης, Γιώργος Νικολαΐδης, Αντώνης Νικολόπουλος, Ορέστης Παναγιώτου, Συμέλα Παντζαρτζή, Χρύσα Πανουσιάδου, Λευτέρης Πιταράκης, Παντελής Σαΐτας, Πάρης Σαρρηκώστας, Αλέξανδρος Σταματίου και Γρηγόρης Χρυσοχοΐδης.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Χριστίνα Ζαχοπούλου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., και η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως τις 5 Οκτωβρίου.

Πηγή: k-mag.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ