Η Ρωσίδα Mme Louis Vuitton που παντρεύτηκε τον πλουσιότερο Γάλλο στηρίζει την Ουκρανία με τον δικό της τρόπο (φωτό)

Ο σύζυγος της είναι γιος του πλουσιότερου Γάλλου και 3ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο!

Μπορεί να είναι από την Ρωσία, ωστόσο η πανέμορφη και βαθύπλουτη Νατάλια Βοντιανόβα, στηρίζει με τον δικό της τρόπο τον λαό της Ουκρανίας, τις δύσκολες αυτές ώρες, μετά την εισβολή του Πούτιν στην χώρα.

Σε τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η καλλονή γράφει χαρακτηριστικά: «Ως μητέρα, η καρδιά μου είναι σε όλες τις μητέρες που υφίστανται τις συνέπειες των πρόσφατων γεγονότων στην Ουκρανία και σε όλους όσους επλήγησαν από αυτή τη σύγκρουση.

Οι γυναίκες θα είναι αυτές που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος αυτής της σύγκρουσης και θέλω να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες. Δεν μπορώ να βοηθήσω μόνη μου, αλλά μαζί ως κοινότητα, μπορούμε να κάνουμε πολλά. Θα απαριθμήσω οργανισμούς στους οποίους μπορείτε να κάνετε δωρεές για να βοηθήσετε και στους οποίους θα κάνω και εγώ δωρεές».

Οι γάμοι με μεγιστάνες - «χρυσός» κληρονόμος ο δεύτερος σύζυγός της

Supemodel, φιλάνθρωπος και Πρέσβης Καλής Θέλησης του UNFPA, η 40χρονη Νατάλια έχει αποκτήσει πέντε παιδιά από δύο γάμους.  

Στις αρχές του 2001 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Βρετανό επιχειρηματία Τζάστιν Πόρτμαν, με τον οποίο παντρεύτηκε την ίδια χρονιά.

  Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: Τον Λούκας Αλεξάντερ (γενν. 22 Δεκεμβρίου 2001), την Νέβα (γενν. 24 Μαρτίου 2006) και τον Βίκτορ (γενν. 13 Σεπτεμβρίου 2007). Το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Ιούνιο του 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Degas (@belladegas)

Μετά το χωρισμό της, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γάλλο επιχειρηματία Αντουά Αρνόλτ και έχουν αποκτήσει δύο γιους: Τον Μαξίμ (γενν. 2 Μαϊου 2014) και τον Ρόμαν (γενν. 4 Ιουνίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020.

Ο δεύτερός της σύζυγος δεν είναι άλλος από τον γιο του Bernard Arnault, του Γάλλου επιχειρηματία, επενδυτή και συλλέκτη έργων τέχνης, ο οποίος είναι ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH). Ο Αντουά είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Berluti και πρόεδρος της Loro Piana.

Να σημειωθεί ότι ο Bernard Arnault ανακηρύχθηκε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τον Μάιο, αφού ξεπέρασε τον Jeff Bezos, όταν η καθαρή του περιουσία ανήλθε στα 186 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο στη συνέχεια τον ξεπέρασαν και πάλι ο μεγιστάνας της Amazon και ο Elon Musk.

Η LVMH είδε τα κέρδη της να αυξάνονται σημαντικά τον Νοέμβριο του 2019 αφού ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει την εταιρεία κοσμημάτων Tiffany & Co. για περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια δολάρια.



Και μπορεί ο πεθερός της να μην είναι ο πλουσιότερος άντρας του κόσμου, είναι όμως της Γαλλίας, με τα παιδιά του να αναμένεται να πάρουν μερίδιο από την τεράστια περιουσία του.

Από τα φτωχικά χρόνια στην Ρωσία στην κορυφή του κόσμου

Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1982 στο Νίζνι Νόβγκοροντ (πρώην Γκόρκι) της Ρωσίας και μεγάλωσε σε μια φτωχική συνοικία της πόλης (Αβτοζαβόντ) με τη μητέρα της, Λαρίσα και τις δύο ετεροθαλείς αδελφές της, Κριστίνα και Οξάνα.

Η Νατάλια επισκέπτεται συχνά την χώρα της για να είναι στο πλευρό της αδελφής της Οξάνα, καθώς η τελευταία πάσχει από αυτισμό και εγκεφαλική παράλυση. 

Ως έφηβη, βοηθούσε τη μητέρα της να πουλάει φρούτα στο δρόμο. Ο πατέρας της Βοντιάνοβα, εγκατέλειψε την οικογένεια όταν εκείνη ήταν ακόμη μωρό.  «Υπήρχαν φορές που δεν είχαμε τίποτα να φάμε» είχε αναφέρει η Ναταλία σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ωστόσο στην συνέχεια το μόντελινγκ μπήκε στην ζωή της και είδε την ζωή της αλλάζει ριζικά. Η Νατάλια ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία των 15 ετών και μετακόμισε στο Παρίσι σε ηλικία 17 ετών για να συνεχίσει την καριέρα της.

Έχει εκπροσωπήσει πολλές εταιρείες, έχει εμφανιστεί σε πολλά εξώφυλλα περιοδικών κάνοντας την πολύ γνωστή στο εξωτερικό και ισάξια με τα μοντέλα Λίντα Εβαντζελίστα, Λίγια Κεμπεντέ και Ζιζέλ Μπούντχεν.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ