Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα όχι με επιθέσεις, αλλά με διπλωματία

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού παρατείνοντας την επιρροή της χθεσινής όψης που συμμετείχε ο Άρης με τον Πλούτωνα.

Η επιρροή αυτή θα είναι έντονη μέχρι και το Σάββατο. Το κλίμα θα αλλάξει την Κυριακή με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο και της Σελήνης στον Ταύρο.

Φυσικά θα πρέπει να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί και σήμερα σε όλα τα επίπεδα και να δείχνουμε κατανόηση τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους. Το σύνθημα της μέρας σαφώς είναι προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα όχι με επιθέσεις και υψηλούς τόνους, αλλά με διπλωματία. Αποφύγετε τις εντάσεις ή αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε διατηρώντας τα όρια και την ψυχραιμία σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ακόμη μια μέρα που είστε στα «κόκκινα» μέχρι και το Σάββατο όμως.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο σας που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο, δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος τόσο σε θέματα που αφορούν στην καριέρα, αλλά και στις σχέσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει ακόμη κάποια ουρά δυσχέρειας από τη χθεσινή όψη.

Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα έχουν μια πιο αρνητική φόρτιση ή έχουν παγώσει. Φυσικά με το να βιάζεστε να πάρει μπροστά το πράγμα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας.

Προτιμήστε να έχετε στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Από την Κυριακή θα μπείτε σε μια λιγότερη πιεστική κατάσταση στην καθημερινότητα σας. Κάντε ακόμη λίγες μέρες υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, είτε ακόμη, αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, να βρείτε μερικές ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Εσείς οι Ταύροι χρειάζεστε πάντα λίγο χρόνο και χώρο για σας και τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Χείρωνα αποκαλύπτει πιο ευαίσθητες πλευρές σας και ενδεχομένως ξύνει και κάποιες πληγές από το παρελθόν. Θέματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν πιο έντονα, αλλά δεν χρειάζεται να πιεστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις της Σελήνης σήμερα μπορεί να σας προβληματίσουν λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε ή μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας.

Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος. Καθώς και σήμερα επηρεάζει ακόμη η χθεσινή σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα, καλό είναι να εξασκήσετε την υπομονή σας και να είστε ψύχραιμοι.

Η είσοδος τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την Κυριακή θα δώσει μια διάσταση πιο ελαφριά στην καθημερινότητα σας και δεν θα έχετε συνεχώς την αίσθηση ότι κάνετε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ