Ο Τάσος Κωστής για την μάχη με τον καρκίνο: «Πάλεψα σκληρά - πρώτα αρρώστησα εγώ & μετά η γυναίκα μου» (βίντεο)

«Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν ο Τάσος Κωστής, που μίλησε μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, για τη μάχη που έδωσε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του με τον καρκίνο.

«Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη. Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή.

Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε» είπε ο ηθοποιός.

Και πρόθεσε ακόμα:  «Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να καταλάβω σε ποιο στάδιο είμαι γιατί θέλω πάντα με το μυαλό μου να τα δουλεύω.

Μου λέει ο γαστρεντερολόγος στο «Μεταξά» ότι θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά. Κι εγώ αυτό κράτησα. Δεν το είπα πουθενά και πήγαινα. Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό που είναι ακριβώς μπροστά μου».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ γιατί κατάλαβα τι τραβάει αυτός που είναι έξω από το χειρουργείο.

Εγώ έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο, ήταν ένας “ύπνος”. Ξύπνησα, δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε πόναγα, τίποτα. Αυτή όμως… Πέρασαν οκτώ ώρες μαρτύριο μέχρι να βγω εγώ από το “μαχαίρι”.

Όπως πέρασα εγώ όταν έκανε χειρουργείο η γυναίκα μου κι εγώ ήμουν απ’ έξω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ