Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η… ειρηνική επανεμφάνιση με τους γιούς & τις φίλες της - η Winpeace της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού (φωτό)

Είχαν συζήτηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε μεταξύ άλλων την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ανέβασε στο Facebook ο γιος της Νίκος Παπανδρέου.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία ο οικονομολός και συγγραφέας, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από συζήτηση που είχαν «για τον πόλεμο, αλλά και τις αλλαγές στο εσωτερικό της Τουρκίας».

Παράλληλα μοιράστηκε μέσα από το post του το μήνυμα της ΜΚΟ, Winpeace, η οποία αποτελεί μία πρωτοβουλία της μητέρας του και της δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Zeynep Oral.

Στην εικόνα βλέπουμε ακόμα τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, την Ζeynep Oral, την Φωτεινή Σιάνου και την η Nur Mardin.

Στην ανάρτηση ο Νίκος Παπανδρέου έγραψε τα εξής: «Από αριστερά η Ζeynep Oral κριτικός θεάτρου και μέλος της WINPEACE (ειρηνευτικός σύνδεσμος γυναικών Ελλάδας - Τουρκίας), η Φωτεινή Σιάνου συνδικαλίστρια, πρόεδρος του ΚΕΔΕ και μέλος της Winpeace, η Μαργαρίτα και η Nur Mardin, καθηγήτρια, ακτιβίστρια και συνιδρύτρια του συνδέσμου μαζί με την Oral, στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε νωρίτερα για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τις αλλαγές στο εσωτερικό της Τουρκίας.

"Εμείς οι γυναίκες της WINPEACE γνωριζουμε ότι τα θύματα του πολέμου είναι πάντα τα παιδιά οι μητέρες και οι οικογένειές (...). Είμαστε με το πλευρό των λαών της Ουκρανίας και της Ρωσίας, εκείνοι που θα πληρώσουν το τίμημα του πολέμου. Ζητάμε παύση του πολέμου τώρα" επισημαίνεται στην σημερινή δήλωση της Winpeace. ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ