Θύμα κλοπής έπεσε ο Μάρκος Σεφερλής: Του πήραν το λάπτοπ - σταματούν τα γυρίσματα του «Mamacita» (βίντεο)

Περιείχε σενάρια και σημειώσεις για το νέο του σίριαλ

Θύμα κλοπής έπεσε ο Μάρκος Σεφερλής με τους κλέφτες να του παίρνουν το λάπτοπ, το οποίο και περιείχε σενάρια και σημειώσεις, για τη νέα του σειρά «Mamacita».

Ειδικότερα σύμφωνα με την εκπομπή Super Katerina και την Έλενα Πολυκάρπου την Τετάρτη το πρωί «έκλεψαν το λάπτοπ του ηθοποιού, όπου μέσα είχε αποθηκεύσει τους διαλόγους και σημειώσεις από τη νέα σειρά που ετοιμάζει στον ANT1».

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «το λάπτοπ φαίνεται ότι κλάπηκε από τα στούντιο, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει χάσει κάτι άλλο».

Ωστόσο λόγω της εξέλιξης αυτής τα γυρίσματα της σειράς «Mamacita» αναγκάστηκαν να σταματήσουν.

Λίγα λόγια για το «Mamacita»

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «mamacita» τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, και έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Photo: ANT1

Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί  δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι! 

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους! 

Photo: ANT1

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!

Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της, έχουν μπει, ήδη, σε γυρίσματα για να αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους.  Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

H «mamacita» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN'S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ