Ο Σον Πεν στην Ουκρανία, αλλά το διαζύγιό του προχωράει - μόλις ένας χρόνος γάμου με την 28χρονη γυναίκα του (φωτό)

Η Λέιλα επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού

Μπορεί ο Σον Πεν (Sean Penn) να είναι στην Ουκρανία και να γυρίζει ντοκιμαντέρ για την ρωσική εισβολή, ωστόσο το διαζύγιό του με την 28χρονη Λέιλα Τζότζ (Leila George) προχωράει κανονικα!

Σύμφωνα με το Radar, ο δικηγόρος του 61χρονου ηθοποιού κατέθεσε δικαστικά έγγραφα στις 28 Φεβρουαρίου. Ο Σον Πεν ενημέρωσε το δικαστήριο ότι παρέδωσε τις προκαταρκτικές πληροφορίες, για τα περιουσιακά στοιχεία του, στην πρώην του.

 

 

Ο Πεν έχει παραδώσει πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρέη του μαζί με τη δήλωση εσόδων και εξόδων του. Η κατάθεση απαιτείται ως μέρος του διαζυγίου για να επιτρέψει και στα δύο μέρη να δουν τα οικονομικά κατά τη διαπραγμάτευση ενός διακανονισμού, αναφέρει ακόμα η ιστοσελίδα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

 

 

Η κατάθεση είναι η πρώτη κίνηση στην υπόθεση εδώ και εβδομάδες, αφού η Τζόρτζ τον Ιανουάριο όταν παρέδωσε τα οικονομικά στοιχεία της στον Πεν.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2016, ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις ένα χρόνο. Παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή κατά την διάρκεια της πανδημίας, με την Λέιλα να επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού.

 Η ηθοποιός ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού τις 29 Σεπτεμβρίου 2021. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν υπογράψει ένα «δυνατό» προγαμιαίο συμβόλαιο.

Σημειώνεται πώς ο ηθοποιός έχει υπάρξει ακόμα παντρεμένος με την Robin Wright (1996–2010) και με την Madonna (1985–1989).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ