Το Πάσχα φύγαμε ταξίδι σε Ρώμη, Βατικανό και Φλωρεντία: Εξερευνώντας τις ομορφιές της «Αιώνιας Πόλης» (φωτό)

Μια από τις σημαντικότερες του κόσμου, αλλά και τις πιο … πολυφωτογραφημένες!

Τι μπορεί κανείς να πρωτοπεί για την "Αιώνια Πόλη"; Μια από τις σημαντικότερες του κόσμου, αλλά και τις πιο … "πολυφωτογραφημένες".  Η ζωντανή πρωτεύουσα της Ιταλίας ζει στο παρόν, το ιστορικό της κέντρο όμως, είναι ένας απέραντος αρχαιολογικός χώρος.

Για περισσότερα από 2.500 χρόνια, αυτοκράτορες, πάπες, καλλιτέχνες και απλοί άνθρωποι έχουν αφήσει το στίγμα τους σε μνημεία παντός είδους, που σηματοδοτούν όλες τις ιστορικές περιόδους.

Φωτό Via Manessis Travel

Αν και αυτά θα προσπαθήσουν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, μπορείτε άνετα να αφεθείτε σε αυτό που οι γείτονές μας αποκαλούν "il dolce far niente", "τη γλυκιά τέχνη του να μην κάνεις τίποτα". Οι πιο αξέχαστες εμπειρίες μπορεί να περιλαμβάνουν την ώρα του καφέ σε μια από τις πολυάριθμες πλατείες της πόλης, την νυχτερινή passegiata ανάμεσα στην Piazza Navona και την Fontana di Trevi ή ένα πικ-νικ στη Villa Borghese.

Τα Manessis Travel λοιπόν έχουν να μας προτείνουν πακέτο διακοπών για το φετινό Πάσχα, το οποίο ξεκινά από από 495€ (5 ημέρες / 4 νύχτες). Αναχωρήσεις: 22, 25/4.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

5 μέρες αεροπορικώς Ρώμη, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου (Φλωρεντία).  Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

Φωτό Via Manessis Travel

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ Αθήνα - Ρώμη, Ξενάγηση

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρώμη με SKY EXPRESS . Άφιξη και ξενάγηση στην "Αιώνια Πόλη", κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Παύλου έξω από τα τείχη, την Πυραμίδα, τις θέρμες του Καρακάλα, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λατερανού, την περίφημη εκκλησία Σάντα Μαρία Ματζόρε, το Κολοσσαίο και τις Αυτοκρατορικές Αγορές. 

2η ΜΕΡΑ Ρώμη, Μουσεία Βατικανού, Βασιλική Αγίου Πέτρου

Η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην περίφημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την οροφή του οποίου ζωγράφισε ο Μιχαήλ Άγγελος. 

Φωτό Via Manessis Travel

3η ΜΕΡΑ Ρώμη, Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή στην Φλωρεντία

Ελεύθερη μέρα στη Ρώμη για βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία και διάφορα αξιοθέατα ή και για ψώνια. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε την προαιρετική μας εκδρομή στην Φλωρεντία. Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής Πρωινή αναχώρηση για μια ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την υπέροχη Φλωρεντία. Φθάνοντας, θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

4η ΜΕΡΑ Ρώμη, Ελεύθερη μέρα

Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης και της πλούσιας αγοράς της.

Φωτό Via Manessis Travel

5η ΜΕΡΑ Ρώμη - Αθήνα

Ελεύθερος χρόνος το πρωί, μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πακέτο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ