Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πήγαν με τον γιο τους Τζόρτζ στο γήπεδο - Το ματς ράγκμπι και τα outfits της οικογένειας (φωτό - βίντεο)

H οικογένεια πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. 

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Kέιτ και τον μεγάλο τους γιο, Πρίγκιπα Τζόρτζ βρέθηκαν στις κερκίδες για τον αγώνα England vs. Wales Six Nations στο Twickenham Stadium το Σάββατο - υποστηρίζοντας διαφορετικές ομάδες.

Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι προστάτης της Ουαλικής Ένωσης Ράγκμπι από το 2016, η σύζυγός του Κέιτ ανέλαβε πρόσφατα την προστάτιδα της Rugby Football League και της Ένωσης Ποδοσφαίρου Ράγκμπι.

 

 

Ο ρόλος, ο οποίος προηγουμένως ανήκε στον πρίγκιπα Χάρι, σηματοδοτεί την πρώτη από τις πρώην αιγίδες του Δούκα του Σάσεξ που αναδιανέμεται σε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας από τότε που ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησαν από τους ρόλους τους ως ανώτεροι εργαζόμενοι βασιλείς.

 

 

Ο πρίγκιπας Τζόρτζ πήγε μάλιστα μαζί τους για να εξασκήσει τις ικανότητές του ως διαιτητής ράγκμπι.

Η 40χρονη Δούκισσα συμμετείχε ακόμη και σε μια προπόνηση που γινόταν στο γήπεδο από τον προπονητή της Αγγλίας Έντι Τζόουνς αναφέρει το People.

 

 

Συμμετείχε δε και σε ένα παιχνίδι line-out, όπου ένας παίκτης μπορεί να σηκωθεί στον αέρα από τους συμπαίκτες του για να παραλάβει μια μπάλα αφού αυτή βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Η Royal δεν μπορούσε παρά να γελάσει καθώς την σήκωναν, επιδεικνύοντας τις αθλητικές της ικανότητες, πιάνοντας επιδέξια την μπάλα και δίνοντάς την σε έναν παίκτη. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ