Natasha Bassett: Το νέο αμόρε του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο - ποια είναι η 27χρονη κοπέλα του Elon Musk (φωτό & βίντεο)

Εθεάθη πρόσφατα να βγαίνει από το ιδιωτικό τζετ του Musk

Ο Elon Musk φαίνεται να έχει προχωρήσει στην ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Grimes, τον Σεπτέμβριο του 2021, με τις πληροφορίες να θέλουν την 27χρονη Natasha Bassett να είναι η νέα αγαπημένη του δισεκατομμυριούχου.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - πήρε πέρυσι το «στέμμα» από τον Jeff Bezos της Amazon, με την αξία του να υπολογίζεται στα 222.4 δισεκατομμύρια! - εθεάθη πρόσφατα μαζί με την νερή ηθοποιό.

ΑΠΕ/dpa-Zentralbild POOL

Μια πηγή είπε στη Daily Mail το Σαββατοκύριακο ότι η Bassett - την οποία ο φακός αποθανάτισε πρόσφατα να βγαίνει από το ιδιωτικό τζετ του Musk στο Λος Άντζελες - γνώριζε τον 50χρονο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla για «αρκετό καιρό» και ότι ήταν «πρώτα φίλοι και η σχέση τους έγινε ρομαντική, αφού χώρισε με τον Grimes».

Ποια είναι η 27χρονη Natasha Bassett

Η Natasha γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είχε την πρώτη της οντισιόν όταν ήταν μόλις 14 ετών και κατάφερε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Αυστραλιανό Θέατρο για την παραγωγή Νέων «Romeo and Juliet».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET NOW (@etnow)

 

 

 

Ενώ ήταν στο γυμνάσιο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας της, συμπεριλαμβανομένων των "Rake" (2010), "Cops LAC" (2010) και "Wild Boy" (2011), σύμφωνα με το Page Six.

To 2017 η Bassett πρωταγωνίστησε στην βιογραφική ταινία για την Britney Spears "Britney Ever After".

 

 

 

 

 

 

Επίσης πρόκειται να υποδυθεί την πρώτη κοπέλα του Έλβις Πρίσλεϊ, την Ντίξι Λοκ, στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Βασιλιά του Ροκ & Ρολ. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Austin Butler και Tom Hanks.

Πρωταγωνίστησε ακόμα στο πλευρό των George Clooney, Scarlett Johansson και Channing Tatum στο «Hail, Caesar!» το 2016.

Όταν ήταν 19 ετών μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με υποτροφία σεναρίου από το Πρόγραμμα Σεναριογράφων ArtStart, το οποίο της επέτρεψε να γράψει και να σκηνοθετήσει τη δική της μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Kite».

Σύμφωνα με τη σελίδα της ηθοποιού στο IMDb, η ταινία εμφανίστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρόουντ Άιλαντ, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μπαλί και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Big Bear Lake. Έκτοτε μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

 

 

Της αρέσει να ψήνει ενώ κατά την διάρκεια της πανδημίας απέκτησε ένα νεό χόμπι και έμαθε να παίζει πιάνο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ