Selena Gomez: Παραπάτησε στο κόκκινο χαλί των SAG awards, ξυπόλυτη στην αίθουσα - Άστραφτε το 1 $ εκατ. δολ Bulgari κολιέ της (φωτο)

Δείτε στο βίντεο την στιγμή που πέφτει... 

Τα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών είναι ετήσια βραβεία που απονέμει το Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild - SAG) στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς.

Τα βραβεία δόθηκαν για πρώτη φορά το 1995 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

Τα 28α SAG Awards πραγματοποιήθηκαν στο Barker Hangar στη Santa Monica σε μία τελετή που τίμησε τους ανθρώπους που διέπρεψαν σε κινηματογράφο και τηλεόραση για το 2021.

Οι υποψηφιότητες είχαν ήδη ανακοινωθεί από τη Rosario Dawson και τη Vanessa Hudgens μέσω ενός Instagram Live στις 12 Ιανουαρίου του 2022 και τώρα μόνο έμενε να επιβεβαιωθούν ή να καταρριφθούν τα προγνωστικά.

Οι stars υιοθέτησαν απίθανα make up και hairstyles, ενώ φόρεσαν τα λαμπερά τους outfits για την φαντασμαγορική βραδιά. Στο red carper των SAG Awards περπάτησε και η Selena Gomez, που έκανε μια ασυναγώνιστη εμφάνιση. 

 

 

 

 

Παρά την λάμψη όμως που είχε το outfit και η παρουσιά της, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε μια άτυχη στιγμή.

 

 

Η Selena, έπεσε ενώ περπατούσε με τα ψηλοτάκουνα της,  αλλά επανήλθε γρήγορα από την πτώση. Η επική τούμπα της σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο!

 

 

 Ένα βίντεο από το κόκκινο χαλί δείχνει την στιγμή που η ίδια σκοντάφτει και πέφτει. Ευτυχώς, κάποιος ήταν στο πλευρό της για να τη βοηθήσει να σηκωθεί γρήγορα.

Τότε κάνει κάτι επικό! Βγάζει το άλλο παπούτσι και συνεχίζει να περπατάει. 

 

 

Το look της

Η Selena Gomez επέλεξε για την βραδιά των βραβείων μια μαύρη velvet δημιουργία του Οίκου Oscar de la Renta. Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό bun ενώ στο μακιγιάζ της επέλεξε απαλούς και γήινους τόνους. Αποτελείωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα από τον οίκο Bulgari. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ