Η Μις Ουκρανία εκπαιδεύεται στη σκοποβολή & είναι έτοιμη για τον πόλεμο - ποια είναι η καλλονή που θα νικήσει τους Ρώσους (φωτό)

 «Όλοι όσοι περάσουν τα ουκρανικά σύνορα με σκοπό να εισβάλουν θα σκοτωθούν!»

Η πρώην Μις Ουκρανία Anastasia Lenna άλλαξε τα ψηλοτάκουνά της με τις μπότες μάχης και δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί την πατρίδα της.

Η Anastasia, η οποία εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International, το 2015, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία ένοπλων στρατιωτών που κλείνουν ένα δρόμο και συνόδευσε την ανάρτησή της με την φράση: «Όλοι όσοι περάσουν τα ουκρανικά σύνορα με σκοπό να εισβάλουν θα σκοτωθούν!».

Σε μια δεύτερη χιουμοριστική ανάρτηση έγραψε: «Ο στρατός μας [της Ουκρανίας] πολεμά με τέτοιο τρόπο ώστε το ΝΑΤΟ να υποβάλει αίτηση για είσοδο στην Ουκρανία».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το nypost.com ανέβασε μια εικόνα που δείχνει στρατιώτες να περπατούν με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky, τον οποίο αποκάλεσε «αληθινό και ισχυρό ηγέτη».

Στο Instagram της νεαρής καλλονής θα βρει κανείς αρκετές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να κρατά κάποιο όπλο, ενώ στα stories της έχει ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να εκπαιδεύεται στην σκοποβολή.

Παράλληλα, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής, το μοντέλο έχει κάνει μια σειρά από αναρτήσεις - επίσης στα stories της - μέσα από τις οποίες καλεί τους 199 χιλιάδες followers της να στηρίξουν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, με δωρεές.

Ποια είναι η πρώην Μις Ουκρανία Anastasia Lenna που είναι έτοιμη να νικήσει τους Ρώσους

Η Anastasia είναι 24 ετών και γεννήθηκε το 1998 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Είναι απόφοιτος μάρκετινγκ και διαχείρισης από το Πανεπιστήμιο Slavistik του Κιέβου.

Είχε εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο και ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τουρκία, σύμφωνα με το προφίλ της στο Miss Grand International. Μιλάει πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί επίσης ως μεταφράστρια.

Ξεκίνησε το modeling και την υποκριτική όταν ήταν μόλις 13 ετών, ενώ όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της για τον διαγωνισμό ομορφιάς έχει δουλέψει στην Κωνσταντινούπολη ως μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια και είχε το δικό της μουσικό πρόγραμμα, World TOP 10», στην τηλεόραση «Genç TV».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ