Tο νέο κορίτσι του Κάνιε Γούεστ μοιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν: Χαλαρές έξοδοι & χαμόγελα - Ποια είναι (φωτό - βίντεο)

 Η Κιμ τον χώρισε, αλλά εκείνος βρήκε τη… σωσία της! 

Ο Kanye West μπορεί να μην μπορεί να έχει την Kim Kardashian - αλλά έχει βρει την... σωσία της. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ye, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της  Chaney Jones και πλέον δεν το κρύβει. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα το ζευγάρι ζει τον έρωτά του δημόσια, χωρίς να ενοχλείται από τα φλας των παπαράτσι. 

Το Σαββατοκύριακο, ο Kanye και η Chaney  επισκέφθηκαν  το ZZ's Club στο Μαϊάμι . Φεύγοντας από εκεί επιβιβάστηκαν στο ίδιο SUV σύμφωνα με το TMZ

 

Η CJ μοιάζει πολύ στην Kim Kardashian, με τον ράπερ, να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της. Όπως ξέρετε o ίδιος  προσπαθεί ακόμα να ''σταματήσει'' το διαζύγιό του με την Kim. 

Σε άλλη εξοδό τους ο Κάνιε και η νέα του σύντροφος, εθεάθησαν έξω από ένα κατάστημα του γνωστού οίκου Balenciaga, ενώ στη συνέχεια, πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο με sushi.

 

 

 

 

Η  Jones, αντιγράφοντας ένα από τα κλασικά looks της Kim Kardashian, φόρεσε ένα στενό tank top, με κολάν, μαύρα αθλητικά και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου.

 

 

Ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρη Hermes Birkin τσάντα, από δέρμα κροκόδειλου, η οποία μάλλον αποτελεί ένα ακόμη δώρο από τον Ye.

Ποια είναι η Chaney Jones

Η Chaney Jones είναι Influencer και μοντέλο και έγινε περισσότερο γνωστή, λόγω της σχέσης της με τον ράπερ.

Εκτός από την τεράστια παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Jones είναι επίσης COO της First State Behavioural Health - μιας εταιρείας που προσφέρει "συμβουλευτική από εκπαιδευμένους επαγγελματίες".

Σύμφωνα με τον επαγγελματικό ιστότοπο της Jones, το βιογραφικό της αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή κάνει ένα μεταπτυχιακό στη συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο του Wilmington.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ