Made in Greece το «The Workshop»: 3 αδέρφια ξαναλανσάρουν το οικογενειακό υποδηματοποιείο του 1938 στη διεθνή αγορά! Χειροποίητο παπούτσι & τσάντες από τα καλύτερα δέρματα

Η Kim, o Alex και o Jason Χατζηαναστασίου, τρία αδέρφια που προέρχονται από μία οικογένεια με μακρά παράδοση στην κατασκευή χειροποίητου υποδήματος, αποφάσισαν να αναλάβουν τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης και να βγουν μπροστά δυναμικά, λανσάροντας φρέσκα σχέδια που έλειπαν από την αγορά.

Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε το 1938 από τον παππού τους και στη συνέχεια μπήκε στη δουλειά και ο πατέρας τους. Τα τρία αδέρφια από μικρά είχαν μεγαλώσει στο οικογενειακό εργαστήρι και μάθαιναν σιγά σιγά την τέχνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Workshop (@theworkshopworld)

Το 2013 αποφάσισαν να εγκαταλείψουν ό,τι έκαναν μέχρι τότε και να ασχοληθούν αποκλειστικά με την οικογενειακή επιχείρηση. Αρχικά έβγαλαν κάποια σχέδια που τα προωθούσαν μέσω social media στο φιλικό τους περιβάλλον.

Όταν όμως είδαν ότι το ενδιαφέρον άρχισε να μεγαλώνει τότε το πήραν πιο σοβαρά. Αμέσως «βάφτισαν» το παλιό παραδοσιακό εργαστήριο «The Workshop» και ξεκίνησαν την παραγωγή.

Το The Workshop ξεκίνησε με εσπαντρίγιες, αλλά σιγά σιγά λάνσαρε και άλλα σχέδια, όπως σανδάλια, γόβες, μποτάκια, μοκασίνια, καθώς και αξεσουάρ, όπως clutches και σακίδια πλάτης.

Σήμερα μας προτείνουν μία μοναδική σειρά από γυναικεία και ανδρικά παπούτσια, αλλά και χειροποίητες τσάντες για όλα τα γούστα.

Δείτε όλα τα σχέδια στο theworkshopshoes

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ