Ο Σον Πεν στο Κίεβο! Γυρίζει ντοκιμαντέρ - σαν ρεπόρτερ παρών σε όλα τα press briefing για την εισβολή (φωτό & βίντεο)

Συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο

Στην Ουκρανία βρίσκεται ο Σον Πεν για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ, που καταγράφει τη ρωσική εισβολή στη χώρα, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της Vice Studios στο Variety.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη χθες να παρευρίσκεται σε συνέντευξη Τύπου στο προεδρικό γραφείο στο Κίεβο.

Ο Σον Πεν επισκέφθηκε τη χώρα και τον Νοέμβριο του 2021 για τις προετοιμασίες του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Newsweek, οι επισκέψεις του τεκμηριώθηκαν από την υπηρεσία Τύπου των δυνάμεων επιχειρήσεων, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις συναντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκείνη την περίοδο.

Ο 61χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έφτασε στο Κίεβο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιρίνα Βίρεστσουκ, καθώς και με μέλη του στρατού και δημοσιογράφους.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δημοσίευσε ένα story στο Instagram την Πέμπτη που δείχνει μια συνάντηση μεταξύ του ίδιου και του διάσημου ηθοποιού.

 «Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που λείπει από πολλούς άλλους, ειδικά τους δυτικούς πολιτικούς.

Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι στη χώρα μας τώρα, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, που υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο γρήγορα θα είναι δυνατό να σταματήσει η προδοτική επίθεση της Ρωσίας», δήλωσε η ουκρανική πρεσβεία στο Newsweek.

Σύμφωνα με το Page Six Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός εθεάθη να φοράει στρατιωτικό τζάκετ και κράνος για να μιλήσει με μαχητές στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας, μήνες πριν ξεσπάσει επίσημα ο πόλεμος. 

Η ουκρανική προεδρία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Αμερικανός ηθοποιός και κινηματογραφιστής, ο νικητής Όσκαρ Σον Πεν έφτασε στην Ουκρανία. Ο σκηνοθέτης ήρθε στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας.

Ο Σον Πεν είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία. Η χώρα μας του είναι ευγνώμων για την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας.

Ο ηθοποιός επισκέφθηκε το Γραφείο του Προέδρου και βρέθηκε στην ενημέρωση Τύπου του συμβούλου του επικεφαλής του Γραφείου του Αρχηγού Κράτους Mikhail Podol και της Αντιπροέδρου-υπουργού Επανένταξης στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας, Irina Vere Ουκ. Μίλησε στους δημοσιογράφους, στους στρατιωτικούς μας, είδε πώς υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας.

Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που πολλοί άλλοι, ειδικά οι δυτικοί πολιτικοί, στερούνται. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο σύντομα θα είναι δυνατό να σταματήσει τη μαζική επίθεση η Ρωσία.

Ο σκηνοθέτης έχει ήδη φτάσει στην Ουκρανία από τον Νοέμβριο του 2021. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ντοκιμαντέρ επισκέφθηκε το Πριαζόφ και συνομίλησε με τον ουκρανικό στρατό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ