33 cool φωτογραφίες που θα ζηλέψετε…: Έτσι διασκέδαζαν οι άνθρωποι στα πάρτι της δεκαετίας του 70

Παρέες γελούν, πίνουν και διασκεδάζουν σε κάποιο σπίτι

33 cool φωτογραφίες από το παρελθόν μας μεταφέρουν στην δεκαετία του 70 και στα πάρτι της εποχής. 

Μπορεί μετά από δύο χρόνια πανδημίας να έχουμε ξεχάσει πως είναι να φοράς τα καλά σου και να διασκεδάζεις μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο τα πάρτι κάποτε μόνο σπάνια δεν ήταν.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από τα 70ς που παρουσιάζει το vintag.es, παρέες γελάνε μαζί, συζητοήυν, πίνουν και χορεύουν σε κάποιο σπίτι, ίσως επειδή γιορτάζουν τα γενέθλιά κάποιου αγαπημένου τους προσώπου, είτε επειδή είναι απόκριες ή κάποια άλλη γιορτή, είτε επειδή απλά θέλησαν να βρεθούν όλοι μαζί.

Τον 21ο αιώνα, οι ιστορικοί παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερο τη δεκαετία του 1970 ως «πυλώνα αλλαγής» στην παγκόσμια ιστορία, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις οικονομικές αναταραχές που ακολούθησαν το τέλος της μεταπολεμικής οικονομικής άνθησης.

 Στον δυτικό κόσμο, οι κοινωνικές προοδευτικές αξίες που ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1960, όπως η αυξανόμενη πολιτική συνείδηση ​​και η οικονομική ελευθερία των γυναικών, συνέχισαν να αναπτύσσονται.  Η δεκαετία του 1970 ήταν επίσης μια εποχή μεγάλων τεχνολογικών και επιστημονικών προόδων. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ