Η Πάμελα Άντερσον έκανε 12 φορές κάθε βράδυ σεξ με τον ποδοσφαιριστή φίλο της - Ήταν 20 χρόνια νεότερός της (φωτό)

Η σουπερ καλλονή ηθοποιός ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες φωτιά στο σεξ...

Ο πρώην αμυντικός της Λιλ και της Βαλένθια, Αντίλ Ραμί έκανε σεξ με την Πάμελα Άντερσον έως και "12 φορές τη νύχτα" όταν το ζευγάρι ήταν μαζί. Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο παίκτης της Φιορεντίνα Αλεξάντρ Κοκόριν, που ήταν συμπαίκτης του γάλλου αμυντικού. 

 

 

 

 

Σε συνέντευξή του στο youtube ο παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ραμί μάς έλεγε πολλά ενδιαφέροντα για την Πάμελα. Φυσικά όλοι ενδιαφερόμασταν να μάθουμε πώς ήταν η σχέση τους στο κρεβάτι. Ο Ραμί μάς είχε πει ότι ήταν η καλύτερη παρτενέρ που είχε στη ζωή του και πως έκαναν σεξ δώδεκα φορές κάθε βράδυ».

 

 

 

Ο Rami, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα της Ligue 1 Troyes FC, είχε αποκτήσει δίδυμα με την πρώην σύντροφό του Sidonie Biemont, πριν αρχίσει να βγαίνει με την Anderson το 2017.

Ο 36χρονος Γάλλος και το είδωλο του Baywatch έβγαιναν μαζί από το 2017 έως το 2019, ώσπου έδωσαν τέλος στην σχέση τους. 

 

Η Άντερσον, η οποία ήταν πρώην Playmate του Playboy, κατηγόρησε τον Ράμι ότι την απατούσε και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην φίλος της "ζούσε διπλή ζωή" σε μια καυστική ανάρτηση στο Instagram.

 

 

 

Ο επιθετικός της Φιορεντίνα Αλεξάντρ Κοκόριν έπαιξε μαζί με τον Ραμί στη ρωσική ομάδα Σότσι το 2020. 

 

 

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 χαρακτηρίστηκε "τέρας" από την 54χρονη Άντερσον, όταν  η σχέση τους διαλύθηκε αναφέρει το sportbible

Μιλώντας σε ανάρτησή της στο Instagram την εποχή του χωρισμού τους, η Άντερσον είπε: "Τα τελευταία (περισσότερα από 2 χρόνια) της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

"Με εξαπάτησαν. . . με έκαναν να πιστέψω ότι ζούσα έναν μεγάλο έρωτα, είμαι συντετριμμένη,  ανακάλυψα τις τελευταίες ημέρες ότι ζούσε διπλή ζωή.

"Συνήθιζε να αστειεύεται με άλλους παίκτες, που είχαν ερωμένες κοντά στα διαμερίσματα που ζούσαν οι γυναίκες τους, τους αποκαλούσε τέρατα.

"Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Είπε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να ελέγχεις έτσι τις καρδιές και τα μυαλά δύο γυναικών. Είμαι βέβαιη ότι υπήρχαν και άλλες. Αυτός είναι το τέρας", είχε πει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ