«Αυτά είναι τα 47» λέει η Ντρου Μπάριμορ & ποζάρει περήφανα χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα γενέθλιά της (φωτό)

Δεν λέει ποτέ ψέματα για την ηλικιά της και δεν έχει έχει πάει ποτέ σε «τυφλό» ραντεβού

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στις 22 Φεβρουαρίου η Ντρου Μπάριμορ, που μοιράστηκε με τους 15.2 εκατομμύρια followers της στο Instagram μια selfie, στην οποία την βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Αυτά είναι τα 47» έγραψε την Τρίτη, στην ανάρτηση που έκανε. Στην εικόνα η ηθοποιός και παρουσιάστρια ποζάρει στο μπάνιο της με ένα γλυκό χαμόγελο.

Photo: Instagram

Η στενή της φίλη Reese Witherspoon της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της γράφοντας στα σχόλια του post: «Χρόνια πολλά, μαγικό πλάσμα!!! Σ' ΑΓΑΠΩ! ?πάντα το έκανα και πάντα θα το κάνω».

Τον Απρίλιο, σύμφωνα με το People, η σταρ του Never Been Kissed είχε πει στο Entertainment Tonight:  «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ξεφύγω από αυτό (σ.σ. το πόσο χρονών είναι) ... Ποτέ δεν πήγα σε «τυφλό» ραντεβού και ποτέ δεν είπα ψέματα για την ηλικία μου…».

 

 

 

 

 

 

Είχε προσθέσει επίσης ότι είναι «περήφανη» για την ηλικία της, λέγοντας σε άλλον τηλεθεατή, όταν ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε σε άλλη ηλικία, ότι: «δεν θα το έκανα!».

«Ξέρω ότι είναι μια βαρετή απάντηση, αλλά είναι αλήθεια. Νομίζω ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή μου μέχρι τώρα» εξήγησε η μαμά δύο παιδιών. «Είμαι τόσο περήφανη για αυτ,ό γιατί είμαι πολύ πιο ήρεμη, πιο σοφή πιο έξυπνη… και είμαι ακόμα ηλίθια και έχω τόσα πολλά να μάθω».

 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, εξήγησε με ειλικρίνεια γιατί υιοθέτησε μια φυσική στάση, αποφεύγοντας τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα στο πρόσωπό μου και θα ήθελα να προσπαθήσω να μην το κάνω», είπε η σταρ κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του talk show της, The Drew Barrymore Show, πριν της προσθέσει ότι βέβαια «ποτε μην λες ποτε».

 

 

«Αυτό που με ενδιαφέρει και νιώθω ότι εξακολουθεί να είναι σχετικό με τη ζωή μου είναι το πρόσωπο. Γνωρίζω τον εαυτό μου. Είμαι άτομο επιρεπής στους εθισμούς. Θα κάνω μια ένεση και θα μοιάζω στην Jocelyn Wildenstein μέχρι την Παρασκευή», είπε, αναφερίμενη στη socialite, γνωστή για τις "τραβηγμένες" πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ