Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η φωτογράφιση για το περιοδικό και το νέο look του δημοσιογράφου (φωτό)

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αγνώριστος μετά το Survivor...

Εκτός Survivor βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίο αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πριν δέκα ημέρες, έπειτα από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος μετά από παραμονή δύο μηνών στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στο σπίτι του, στην Ελλάδα και στην οικογένειά του. 

Να σημειώσουμε πως ο εγγονός του λατρεμένου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, 'εχασε πολλά κιλά μέσα στο παιχνίδι και επέστρεψε κυριολεκτικά, αγνώριστος. 

Μάλιστα μετά την απώλεια κιλών, φωτογραφήθηκε και για το περιοδικό Youweekly. O ίδιος με το απίστευτο χιούμορ που τον διακατέχει, ανάρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: ''Φωτογράφιση, ΜΟΝΤΕΛ ΛΑΙΦ. Για το περιοδικό @youweekly.gr . Τα υπόλοιπα αύριο. Αυτά''.

 

 

Mάλιστα σήμερα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, βρέθηκε καλεσμένος στο ''Πρωινό'' με την Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για την εμπειρία του... 

«Με τον Βαλάντη είχαμε συνεργαστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ένα ή δύο τραγούδια. Τεμπέλης δεν είμαι, δεν υπήρξα ποτέ. Μιλήσαμε με τον Βαλάντη, με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε να το σταματήσουμε γιατί δεν έχει νόημα. Κι εγώ δεν ήθελα να σας πω την αλήθεια. Νερό κι αλάτι  και όλα καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τι συμβαίνει με την Μυριέλλα Κουρεντή; «Η Μυριέλλα το κατάλαβε κάποια στιγμή ότι γίνεται κουραστική, μιλάει ασταμάτητα, προσπαθεί να βρει το δίκιο της σε ένα χώρο που δεν θα το βρει με τίποτα. Δεν ήταν οι άλλοι διατεθειμένοι να ακούσουν, οπότε ό,τι κι αν πεις θα τον πρήξεις. Εγώ κατάλαβα ότι η Ναυσικά κουράστηκε να την υπερασπίζεται και ένιωσε προδομένη», σημείωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

 

 

 

 

Mάλιστα αποκάλυψε πως έχασε 16 ολόκληρα κιλά! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ