Η Melissa, 38 ετών, έκανε σεξ με 9 έφηβους μαθητές: Ο γιος της πήγαινε στο ίδιο σχολείο - περιμένουν νέες καταγγελίες (βίντεο)

Τους προσέφερε ανταλλάγματα...

Μια μητέρα από το Τενεσί των ΗΠΑ, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση έφηβων αγοριών.

Ειδικότερα η 38χρονη Melissa A. Blair, συνελήφθη την περασμένη Τρίτη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση και βιασμό, σύμφωνα με τον σερίφη Joe Guy.

Η γυναίκα φέρεται να προσέγγισε εννέα έφηβους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους πρόσφερε αντικείμενα σε αντάλλαγμα για αυτό που οι αξιωματούχοι περιέγραψαν ως «σεξουαλικές συναντήσεις».

Ο Guy εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες καταγγελίες, από άλλα θύματα. «Οι τρέχουσες κατηγορίες σχετίζονται με 9 επιβεβαιωμένα θύματα - ανήλικους άνδρες, που σχετίζονται με περιστατικά που συνέβησαν από την άνοιξη του 2020 έως τα τέλη του 2021», είπε, σύμφωνα με το lawandcrime.com.

Από είπε ότι επτά από τα θύματα είναι ακόμη ανήλικοι, ενώ 2 από αυτούς είναι πλέον ενήλικες, αλλά υπέστησαν την κακοποίηση όσο ήταν ακόμα ανήλικοι.

«Υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να υπάρχουν επιπλέον ανήλικα θύματα και ενθαρρύνουμε εκείνους ή τους γονείς τους να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα θύματα που είναι τώρα ενήλικες και τα ενθαρρύνουμε επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Φαίνεται ότι η κ. Balir επικοινωνούσε με τους εβήφους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κανόνιζε συναντήσεις μαζί τους και αντάλλασσε αντικείμενα για να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους» πρόσθεσε.

Η μητέρα ενός από τα αγόρια είπε ότι η 38χρονη τους έδινε διάφορα ανταλλάγματα, ακόμα και ηλεκτρονικά τσιγάρα. «Οι άνθρωποι επικεντρώνονται κυρίως στον δράστη», είπε στο WSYR. «Δεν συνειδητοποιούν πώς καταστρέφει μια οικογένεια. Πώς οι οικογένειες στο σπίτι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε στη συνέχεια». 

Αξιωματούχοι είπαν ότι η Blair δεν έχει εργαστεί ποτέ στο σχολείο, αλλά ο γιος της παρακολουθούσε μαθήματα εκεί πριν μεταφερθεί. Ήταν επίσης μέλος του Booster Club, έναν σύλλογο που συγκέντρωνε χρήματα για το σχολείο.

Το γραφείο του σερίφη έλαβε μια καταγγελία από το Τμήμα Παιδικής Υπηρεσίας του Τενεσί στις 9 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία η Blair είχε σεξουαλικές επαφές με αγόρια που πήγαιναν στο λύκειο McMinn Central, είπε ακόμα ο Guy. Ο διεθυντής του σχολείου είπε επίσης ότι κάποιος άφησε στο γραφείο του ένα ανώνυμο σημείωμα. 

Η Melissa κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση και το sex trafficking μέσω της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών από ανήλικους. Έχει αφεθεί ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και η δίκη της έχει οριστεί για τις 28 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ