Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με την Ελένη - έγινα μπαμπάς στα 25, πήγαμε να το ρίξουμε...» (βίντεο)

Ο ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το καλοκαίρι θα εμφανιστεί, αλλά και θα σκηνοθετήσει την επιθεώρηση που υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Της χρωστάω όλα αυτά που λέγατε, σουξέ... αν δεν χρωστάω σε αυτή την γυναίκα; την θεωρώ παραπάνω από αδελφή μου» θα πει για την συνάδελφό του.

Ακόμα μίλησε για την σχέση που έχει με τα λεφτά, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά ότι «Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω».

 

 

«Ο τρόμος γύρω από τον κορωνοϊό μου δημιούργησε πονοκεφάλους» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ αναφερόμενος στις φοβίες είπε «το όριό μου στις φοβίες είναι όταν θα με χαρακτηρίσουν δειλό».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Θοδωρής Αθερίδης είπε ότι πάντα ήταν σε σχέση: «Δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου χωρίς σχέση. Ήμουν με την Ελένη (Γκασούκα) από τα 23. Έγινα μπαμπάς στα 25. Ήμουν μέχρι το 2009. Δεν έχω μείνει μόνος μου ποτέ».

Για το γεγονός ότι έγινε πατέρας πολύ νωρίς, ο μπαμπάς της Φωτεινής Αθερίδη, είπε: «Όταν έμαθα ότι θα κάνω παιδί αιφνιδιάστηκα. Δεν ήθελα.

Είχαμε φτάσει με την Ελένη στην πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε να το ρίξουμε, επειδή αυτή το ήθελε κι εγώ δεν το ήθελα. Όταν φτάσαμε απ' έξω μου λέει η Ελένη χτύπα το κουδούνι και λέω όχι εσύ θα το χτυπήσεις, μου λέει όχι εσύ και της λέω ωραία πάμε να φύγουμε. Έτσι κρατήσαμε το παιδί.

.Ελένη Γκασούκα-Ηλίας Μουλάς-Φωτεινή Αθερίδου-Θοδωρής Αθερίδης

Είχα άγχος. Δεν είχα μία. Ήμουν ηθοποιάκος. Ευτυχώς που έκανα κορίτσι γιατί αν έκανα αγόρι θα είχα μεγαλύτερο πανικό. Θα έλεγα είμαι πρότυπο μπαμπά για άντρα εγώ; Με τίποτα! Είχα τεράστιο άγχος πως θα το μεγαλώσω κι αν κάνω για μπαμπάς. Ήμουν ακόμα ο γιος της μαμάς μου».

Πλέον βέβαια έχει γίνει και παππούς αφού η κόρη του του έχει «χαρίσει» ένα εγγονάκι: «Έτρεμα μήπως δεν το θέλει, αλλά το ήθελε. Έκτοτε αν με ρωτάς είμαι ο παππούς του εγγονού μου και ο μπαμπάς της κόρης μου. Από αυτούς καταλαβαίνω τη δική μου ταυτότητα».

Ακόμα αποκάλυψε ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο (...) Εφόσον δεν πέτυχε δεν θέλω να το ξανακάνω.

Δεν είμαστε ούτε καν σε διάσταση. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένεια της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό. Η επαφή είναι καθημερινή και πολλές φορές. Τώρα με την Ελένη μας ένωσε ακόμα περισσότερο το εγγόνι. Περνάω πολλές ώρες στο σπίτι της . Απλώς αποφασίσαμε ο καθένας να μείνει σε διαφορετικό σπίτι».

Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Για εμένα ήταν το τι θα κάνω με την Ελένη. Δε με ένοιαξε ποτέ τι θα πει ο κόσμος για τη σχέση μου με τη Σμαράγδα (σσ, Καρύδη). Το να το πω στην Ελένη με ένοιαζε. Μόνο αυτό με απασχολούσε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ