Story of the day - Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκιέρ τερμάτισε με παγωμένο...μόριο - Ζήτησε θερμοφόρα! (φωτό - βίντεο)

O αθλητής είπε ότι ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες... 

Πρόβλημα με το... μόριό του αντιμετώπισε ένας σκιέρ κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.

Ο αγώνας 50 χιλιομέτρων των ανδρών μειώθηκε σε 30 χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν βοήθησε καθόλου τον Φινλανδό Remi Lindholm, ο οποίος χρειάστηκε μια θερμοφόρα στο τέλος του αγώνα για να ξεπαγώσει το ιδιαίτερα ευαίσθητο μέρος του σώματος του. 

 

 

Ο Lindholm πέρασε κάτι λιγότερο από μία ώρα και 16 λεπτά στους παγωμένους ανέμους, με αποτέλεσμα το πέος του να παγώσει για δεύτερη φορά σε αγώνα cross-country ski μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε  στη Ruka της Φινλανδίας πέρυσι.

 

 

 

 

 

 

"Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του σώματος ήταν λίγο παγωμένο όταν τερμάτισα (στον Ολυμπιακό αγώνα 50 χιλιομέτρων ανδρών). . . ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες που έχω συμμετάσχει. Ήταν απλά μια μάχη", δήλωσε στα φινλανδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει το CNN.

 

 

Με τους διοργανωτές να ανησυχούν για κρυοπαγήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου, ο αγώνας καθυστέρησε κατά μία ώρα και μειώθηκε κατά 20 χιλιόμετρα.

Οι λεπτές στολές και τα υποστρώματα που φορούσαν οι δρομείς, καθώς και οι επίδεσμοι που κάλυπταν τα πρόσωπα και τα αυτιά τους, προσέφεραν ελάχιστη προστασία.

Να σημειωθεί πως ο Λίνχολμ τερμάτισε 28ος στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ