Τζώνυ Θεοδωρίδης: Στο Μιλάνο έμενα στον δρόμο - Δεν είχα λεφτά να φάω (βίντεο)

Τι είπε για το μόντελινγκ... 

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την δικαστική διαμάχη με τη «Λάμψη», τις δυσκολίες που πέρασε όταν πήγε στο Μιλάνο, αλλά και την αποψή του για τον γάμο.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του και το πρώτο του επάγγελμα και την τηλεόραση.

«Με έχουν βαπτίσει είναι Ζαν Πιερ. Τζώνυ Θεοδωρίδης είναι το καλλιτεχνικό. Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 14 ως βοηθός ηλεκτρολόγου, πήγαινα σε μια κάβα, έγινα λαντζέρης σε ένα μαγαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Κάποιες φορές ήταν επιλογή μου να απέχω από την ελληνική μυθοπλασία, κάποιες όχι. Είχα την επιλογή να διαλέξω λόγω του ότι κάνω και άλλη δουλειά. Θεωρώ ότι επειδή το θέατρο δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να ζήσεις, πάντα πρέπει να έχεις μια δεύτερη δουλειά».

Το μόντελινγκ στο Μιλάνο και η επιστροφή στην Ελλάδα

«Το μόντελινγκ μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Ένας φίλος μου, μου είπε να κάνω μια διαφήμιση και στη συνέχεια έκανα και άλλες. Στη συνέχεια έφυγα για το εξωτερικό, πήγα στο Μιλάνο και δούλεψα για λίγο εκεί. Υπήρχαν κάποιες ατυχίες και γύρισα πίσω.

Καθυστέρησαν κάποιες πληρωμές και έμεινα για αρκετό διάστημα στο δρόμο. Ήμουν άστεγος, γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω το ξενοδοχείο Μας κράτησαν τα ρούχα μέχρι να πληρώσουμε το ξενοδοχείο. Μετά από πολύ καιρό πήγαν όλα καλά», δήλωσε ο ηθοποιός σχετικά με την εμπειρία του στο μόντελινγκ αλλά και την απόφασή του να πάει στο εξωτερικό.

«Κοιμήθηκα στο δρόμο γύρω στους δύο μήνες. Δεν υπήρχαν χρήματα για τη διατροφή. Υπήρχαν μέρες που δεν τρώγαμε. Ήμουν με ένα φίλο μου Αμερικανό.

Τρώγαμε κάτι μπισκότα και αυτό ήταν όλο. Το πιο δύσκολο ήταν ότι επειδή δεν πιάνεται το νερό του Μιλάνου, δεν είχαμε να πιούμε νερό. Πολλές φορές πηγαίναμε και πίναμε αυτά που περίσσευαν από τα τραπέζια», αποκάλυψε.

Η επιτυχία στη «Λάμψη» και η δικαστική διαμάχη

«Οι ερωτικές σκηνές στη «Λάμψη» με είχαν αγχώσει γιατί δεν ήξερα την Κάτια Δανδουλάκη. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Το πρώτο μας γύρισμα που υποτίθεται ότι προσπαθούσα να τη σώσω από ένα υπόγειο, με είχε αγχώσει γιατί ήθελα να τα καταφέρω. Με τον δικηγόρο μου έχουμε προσφύγει στον Άρειο Πάγο και τελειώνουμε μετά από αρκετά χρόνια, έχοντας κερδίσει κάποια δικαστήρια.

Υπήρξαν επαφές με τον Νίκο Φώσκολο από τότε που ξεκίνησε, η δικαστική διαμάχη, αλλά είμαι ανένδοτος. Δεν επιτρέπω να με κοροϊδεύουν», υπογράμμισε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για την «Λάμψη».

Για τον γάμο του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν με προβλημάτισε η διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύζυγό μου όταν αποφάσισα να τη διεκδικήσω. δεν με ενοχλήσαν τα δημοσιεύματα που σχολίαζαν το ότι έγινα πατέρας στα 57 μου. Ο καθένας ό,τι θέλει λέει».

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Φονιάς» του Μήτσου Ευθυμιάδη στο θέατρο Βικτώρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ