Η 20χρονη που εξουδετέρωσε «τσαντάκια» στην Κρήτη: «Δεν φοβήθηκα, έχω κάνει kick boxing & πυγμαχία» (βίντεο)

Τι είπε η νεαρή αθλήτρια για τι περιστατικό

Η νεαρή κοπέλα που έσωσε την φίλη της από ληστή, καθώς ήξερε πολεμικές τέχνες, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό, που έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά.

Ο λόγος για την 20χρονη αθλήτρια πολεμικών τεχνών, Δήμητρα Σακαδάκη, η οποία έκανε αμέριμνη βόλτα, όταν ο «τσαντάκιας» επιχείρησε να κλέψει την φίλη της.

Η 20χρονη αντέδρασε άμεσα και αφού πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε, αφού προηγήθηκε άγρια συμπλοκή και τον άφησε αναίσθητο. Άμεσα έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.

Συνέπεια της συμπλοκής, ο τραυματισμός της κοπέλας στη μύτη που, ευτυχώς, δεν ήταν πολύ σοβαρός.

Η 20χρονη αθλήτρια, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε ζωντανά στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» περιγράφοντας τί συνέβη.

«Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και όπως περπατούσαμε χτύπησε το κινητό της φίλης μου και πήγε να μιλήσει πιο μπροστά. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας και άρχισα να τον βαράω, ενώ και ο ίδιος με χτύπησε.

Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή καθόλου. Ήταν ένας μεγαλόσωμος άντρας και αμέσως συνελήφθη. Έχω κάνει kick boxing και τώρα κάνω πυγμαχία, το άθλημα μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι», δήλωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ