Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έτοιμη να επιστρέψει στο Παλάτι του Μονακό -''Είναι πολύ καλύτερα'', λέει ο Αλβέρτος (φωτό)

Η πριγκίπισσα Σαρλίν υποβάλλεται αυτή τη στιγμή σε θεραπεία αφού υπέστη βαθιά "εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική".

Η πρόοδος όσον αφορά τη ανάρρωση της πριγκίπισσας Σαρλίν συνεχίζει να είναι ενθαρρυντική.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Monaco-Matin την Πέμπτη, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τη σύζυγό του, λέγοντας: "Η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει στο Πριγκιπάτο πολύ σύντομα"

Η δήλωση του πρίγκιπα έρχεται τρεις εβδομάδες μετά την πρόσφατη ενημέρωση του παλατιού, η οποία περιέγραφε την ανάρρωσή της ως "συνεχιζόμενη με ικανοποιητικό και πολύ ενθαρρυντικό τρόπο".

Η ανάρτηση ωστόσο, ανέφερε ότι η παραμονή της σε κλινική έξω από το Μονακό "θα διαρκέσει ακόμη αρκετές εβδομάδες". 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της τον Ιανουάριο, λαμβάνει επί του παρόντος θεραπεία, αφού υπέστη βαθιά "εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική", δήλωσε αποκλειστικά ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο PEOPLE τον Νοέμβριο.

Αφού επισκέφθηκε τη Νότια Αφρική τον περασμένο Μάιο για μια σύντομη 10ήμερη παραμονή στην πατρίδα της, συνέβησαν επιπλοκές στην υγεία της από προηγούμενη ΩΡΛ επέμβαση.

Ακολούθησαν σειρά επώδυνων διορθωτικών επεμβάσεων και μια νέα υποτροπή, όπου  ανέβαλαν την επιστροφή της στο Μονακό μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, ώσπου ξαναέσμιξε με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

 

 

Κατά την επιστροφή της, ωστόσο, η πριγκίπισσα παρουσίασε σημάδια συναισθηματικής και σωματικής εξάντλησης και, σε συνεννόηση με τους γιατρούς και τα μέλη της οικογένειάς της, αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Ήταν σαφές ότι "δεν αισθανόταν καλά και ένιωθε άβολα", εξηγεί μια πηγή του παλατιού.
 

 

 

Φωτο από palais.mc

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ