Θρήνος για τον 28χρονο μπασκετμπολίστα Δημήτρη Σοροπάνη - Έχασε την ζωή του σε τροχαίο (βίντεο)

 

Ο άτυχος 28χρονος έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας που βρίσκεται στην είσοδο της Λαμίας...

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 28χρονος παίχτης του μπάσκετ, Δημήτρης Σοροπάνης, ο οποίος αγωνιζόταν στο Λοκρό Αταλάντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, 20 Φεβρουαρίου, όταν ο οδηγός, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε πάνω στα κιγκλιδώματα της αερογέφυρας που βρίσκεται στην είσοδο της Λαμίας.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε..», λέει κάτοικος των Λιβανατών.

Ο Δημήτρης είναι γιος του Γιώργου Σοροπάνη, ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ και πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λοκρών. Είχε Ασφαλιστικό Γραφείο στην Αταλάντη και έπαιζε μπάσκετ στο Λοκρό Αταλάντης, όπου αγωνιζόταν ως σέντερ, ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στον Παναθηναϊκό, στην ΑΕΛ, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών και στον Ιωνικό Λαμίας.

Όλοι στη Λοκρίδα είναι συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο ένα από τα καλύτερα παιδιά, που με την ευγένειά του, αλλά και το δυναμισμό του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης δεν έτρεχε και δεν έκανε παράτολμα πράγματα με τη μηχανή του, γι’ αυτό οι συγγενείς του πιστεύουν ότι κάτι συνέβη πάνω στη γέφυρα και έγινε το μοιραίο. «Ο δρόμος εκεί είναι πιο στενός. Ίσως κάποιος οδηγός να τον έκλεισε ή να έκανε κάποιον ελιγμό για να αποφύγει κάτι. Αν κάποιος είδε κάτι ή γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Τροχαία....», λέει ένας από τους φίλους του.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί της Λοκρίδας. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον δυναμισμό του και την ανθρωπιά του. Ο Δημήτρης ήταν ένας καλοσυνάτος γίγαντας, από μια υπέροχη οικογένεια. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι πολύ άδικο να φεύγει έτσι ένας τόσο νέος και τόσο καλός άνθρωπος....», ανέφερε άλλος κάτοικος των Λιβανατών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ