Η Cindy Crawford έβαλε κάτι απλό… και ξεφυλλίζει το βιβλίο της κολλητής της από τα 90ς Claudia Schiffer (φωτό)

«Χαλαρό απογευματινό διάβασμα» για την 55χρονη καλονή

Στα 55 της χρόνια η Cindy Crawford, παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες που περπάτησαν ποτέ στις πασαρέλες, με την ίδια να έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους και σχεδιαστές μόδας.

Η καλλονή των 90ς μοιράστηκε με τους 6 εκατομμύρια followers της στο Instagram μια απίθανη φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει κυριολεκτικά στα σταρ του σινεμά.

Ειδικότερα φοράει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, λευκό μπουρνούζι, μαύρα mules και υπέροχα γυαλιά ηλίου... κάτι απλό για τον απογευματινό καφέ! Έχει τα καλογυμνασμένα πόδια της απλωμένα στο τραπέζι και χαλαρώνει με το λεύκωμα της Claudia Schiffer.

Photo: Instagram

«Χαλαρό απογευματινό διάβασμα, συγχαρητήρια για το νέο βιβλίο Captivate» έγραψε άλλωστε στην ανάρτηση που έκανε, ενώ έκανε ταγκ την «κολλητή» της από τα 90ς.

Ιδιαίτερα κομψή πάντως είναι σε φωτογραφία που δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram και η 51χρονη Schiffer! Ειδικότερα στην εικόνα την βλέπουμε να φορά μια μαύρη jumsuit την οποία έχει συνδυάσει με φανταστικά παπούτσια, που έχουν πάνω μεταλλικές λεπτομέρειες και ένα ανάλογο τσαντάκι.

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το supermodel παρουσιάζει εκατόν πενήντα από τις πλέον εμβληματικές φωτογραφίες μόδας της δεκαετίας του 1990, μέσα από το λεύκωμα «Captivate! Fashion Photography from the ‘90s» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 25 Ιανουαρίου (η βρετανική έκδοση κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο).

Η μούσα μυριάδων σχεδιαστών μόδας συγκέντρωσε εμβληματικές φωτογραφίες θρυλικών φωτογράφων, συμπεριλαμβανομένων των Richard Avedon, Herb Ritts, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh, Corrine Day, Mario Sorrenti και Ellen von Unwerth μαζί με υλικό από το προσωπικό της αρχείο, το οποίο για πρώτη φορά βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας.

Το εξώφυλλο του λευκώματος κοσμεί μια «χορογραφημένη» φωτογραφία πέντε σούπερ μόντελ που τράβηξε ο Richard Avedon για καμπάνια του Gianni Versace.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ