Η πριγκίπισσα Βικτώρια & ο πρίγκιπάς της απαντούν στις φήμες περί διαζυγίου: «Κανονικά δεν σχολιάζουμε εικασίες, αλλά…» (φωτό)

Μια απρόσμενη απάντηση από το ζεύγος

Απάντηση στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν έδωσαν η διάδοχος πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ντάνιελ.

Το τελευταίο διάστημα τα ταμπλόιντ της χώρας κάνουν λόγο για επικείμενο διαζύγιο του πριγκιπικού ζεύγους, το οποίο θέλησε με την σειρά του να διαψεύσει τα όσα ακούγονται.

Σε ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της οικογένεια στο Instagram δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία με τους γονείς της πριγκίπισσας Εστέλ, η οποία θα γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της αυτή την εβδομάδα και του πρίγκιπα Όσκαρ, που σύντομα θα γίνει 6, να στέκονται πλάι-πλάι.

Η μελλοντική βασίλισσα της Σουηδίας και ο σύζυγός της αναφέρουν στο post τους: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια εκτεταμένη αρνητική φημολογία που διαδίδεται σχετικά με την ιδιωτική μας σχέση.

Διαδίδονται καταγγελίες για προδοσία στη σχέση και επικείμενο διαζύγιο. Κανονικά, δεν σχολιάζουμε φήμες και εικασίες. Αλλά για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, μια για πάντα, ότι οι φήμες που διαδίδονται τώρα είναι εντελώς αβάσιμες».

Σύμφωνα με την Paris Match ήδη η Βικτώρια και ο Ντάνειλ είχαν διαψεύσει τις φήμες περί διαζυγίου, την περασμένη εβδομάδα, μέσω της εκρποσώπου της βασιλικής αυλής Margareta Thorgren.

Η τελευταία είχε διαβεβαιώσει τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης ότι αυτές οι φήμες ήταν αβάσιμες, ωστόσο οι ξηγήσεις προφανώς δεν ήταν αρκετές, αφού το ζευγάρι αναγκάστηκε να κάνει προσωπική δήλωση, κάτι εξαιρετικά σπάνιο.



Η απόφαση να εκδοθεί μια τέτοια δημόσια άρνηση εξέπληξε πολλούς. Όπως είπε άλλωστε και το ίδιο το ζευγάρι, δεν σχολιάζουν ποτέ ιστορίες για την ιδιωτική τους σχέση και έτσι η τελευταία τους κίνηση έχει τραβήξει πολλά βλέμματα.

Οι φήμες περί διαζυγίου

Όπως αναφέρει το purepeople.com δώ και περισσότερο από ένα μήνα, το σουηδικό μέσο Stoppa Pressarna υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο σύζυγός της περνούν κρίση στο γάμο τους, σε σημείο που εξετάζεται να πάρουν διζύγιο.

Υποστηρίζοντας ότι έλαβε πολλές καλά ενημερωμένες πηγές, συμπεριλαμβανομένων «φίλων» και ενός σωματοφύλακα, το ΜΜΕ Stoppa Pressarna ανέφερε ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η  διάδοχος είχε μάθει για ένα «περιστατικό» που συνέβη κατά τη διάρκεια του γάμου της.

Κατά την έναρξη θεραπείας ζευγαριών, η Βικτώρια της Σουηδίας φέρεται να μοιράστηκε τα προσωπικά της θέματα με τον πατέρα της, τον βασιλιά Carl XVI Gustaf, ο οποίος με την σειρά του φάνηκε να είναι πρόθυμος να την στηρίξει σε περίπτωση διαζυγίου, σε αντίθεση με τη βασίλισσα Σοφία, που θα ήταν αντίθετη και θα έκανε τα πάντα για να συμφιλιωθεί το ζευγάρι.

Ο γάμος της πριγκίπισσας Βικτώρια με τον πρίγκιπα Ντάνιελ

Η Βικτώρια παντρεύτηκε τον Ντάνιελ στις 19 Ιουνίου 2010 στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης. Στο γάμο τους παρευρέθηκε η οικογένεια της νύφης και του γαμπρού, καθώς και μια σειρά από μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του κόμη και της κόμισσας του Γουέσεξ, αναφέρει το hellomagazine.gr.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μετά από μια προπόνηση στο γυμναστήριο του τότε Ντάνιελ Γουέστλινγκ στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Μετά από ένα μακρύ ειδύλλιο, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον πολυαναμενόμενο αρραβώνα του τον Φεβρουάριο του 2009, με την royal να επιδεικνύει περήφανα το λευκόχρυσο δαχτυλίδι της, που ήηταν διακοσμημένο με διαμάντια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ