32χρονη πήδηξε από τον 10ο όροφο κρουαζιερόπλοιου στη θάλασσα - δεν ανασύρθηκε ποτέ - οι στιγμές αμόκ (βίντεο)

Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου

Βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει το προσωπικό ασφαλείας του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Carnival Valor» να προσπαθεί να συκρατήσουν μια γυναίκα, πριν εκείνη πηδήξει από το πλοίο στη θάλασσα.

Στα πλάνα, που τραβήχτηκαν από κινητό τηλέφωνο, φαίνονται άνθρωποι της ασφάλειας να έχουν τοποθετήσει τα χέρια της 32χρονης πίσω από την πλάτη της και να την μεταφέρουν μακριά από το κατάστρωμα της πισίνας, την ώρα που εκείνη φωνάζει «Alicia».

Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει αναστατωμένους τους επιβάτες του πλοίου να πηγαίνουν πρός ένα κιγκλίδωμα, όπου φαίνεται ένα σωσίβιο να πετάγεται στη θάλασσα.

Στο κατάστωμα που βρίσκεται στον 10ο όροφο οι επιβάτες διασκέδαζαν και έπιναν τα ποτά τους, όταν ξαφνικά η 32χρονη γυναίκα άρχισε να ενοχλεί τον κόσμο. 

Αμέσως κλήθηκε η ασφάλεια του πλοίου και της έγιναν συστάσεις, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να την απομακρύβουν. Ωστόσο αυτή κατάφερε τελικά να τους ξεφύγει και πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει πήδηξε στη θάλασσα.

Παρά τους ισχυρισμούς των επιβατών, ένας εκπρόσωπος της Carnival είπε στην The Post ότι δεν είχαν βάλει χειροπέδες στην γυναίκα, κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

«Η Carnival Valor έκανε έρευνες για μια επιβάτη που πήδηξε στη θάλασσα από το μπαλκόνι το απόγευμα της Τετάρτης ενώ το πλοίο βρισκόταν στη θάλασσα Η διοίκηση του πλοίου άρχισε αμέσως τις διαδικασίες έρευνας και διάσωσης, επέστρεψε στην περιοχή κοντά όπου συνέβη το περιστατικό και ειδοποίησε την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ματ Λούπολι σε ένα email.

«Η ομάδα CARE της Carnival παρέχει υποστήριξη στον σύζυγο της, που ταξίδευε μαζί της, καθώς και στην οικογένειά της», πρόσθεσε. «Αξιωματούχοι του Λιμενικού Σώματος ανέλαβαν την προσπάθεια έρευνας και απελευθέρωσαν το Carnival Valor το απόγευμα της Τετάρτης. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της»

Η γυναίκα ταξίδευε με τον σύζυγό της σε μια πενθήμερη κρουαζιέρα στο Μεξικό, είπε ο Λούπολι στο NOLA.com. Δεν έγινε σαφές από το βίντεο που δημοσιεύτηκε πότε η γυναίκα πήδηξε και κάτω από ποιες συνθήκες, αφότου οδηγήθηκε μακριά. 

 

 

Η Ακτοφυλακή είπε ότι έψαξε περίπου 2.500 μίλια σε 14 ώρες για να βρει τη γυναίκα πριν αναστείλει την προσπάθεια, ανέφερε ακόμα το NOLA.com. «Η απόφαση για αναστολή μιας υπόθεσης έρευνας και διάσωσης δεν είναι ποτέ αμελητέα», είπε στο Fox 8 η εκπρόσωπος της ακτοφυλακής, επικεφαλής εντάλματος, Tricia Eldredge.

«Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε.

Το πλοίο, που μετέφερε 2.980 επιβάτες και 1.180 μέλη πληρώματος, έπλεε από το Cozumel του Μεξικού προς τη Νέα Ορλεάνη όταν η γυναίκα πήδηξε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, έδεσε περίπου στις 10:30 π.μ. της Πέμπτης.

Αρκετοί επιβάτες είπαν στο WAFB ότι η γυναίκα πήδηξε μετά από ένα επεισόδιο μεταξύ αυτής και ενός άνδρα στο χώρο του υδρομασάζ στο 10ο κατάστρωμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ