Δείτε όλο το ντοκιμαντέρ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη που ξεγέλασε τον κόσμο»

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο»

Για την τηλεόραση δημιουργήθηκε ντοκιμαντέρ 90 λεπτών, στο οποίο διαδραματίζεται η δολοφονία της Κάρολαιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα» αναφέρει το βρετανικό δίκτυο Channel 5 αναφορικά με το ντοκιμαντέρ για το έγκλημα, το οποίο έχει τίτλο «η δολοφονία στα Γλυκά Νερά που ξεγέλασε τον κόσμο».

 

Στην περιγραφή που δίνεται στην ιστοσελίδα του Channel 5 διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Στις 11 Μαΐου 2021, η Caroline Crouch βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της δίπλα στο 11 μηνών κοριτσάκι της.

Η φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή της Caroline αποκαλύπτεται πολύ πιο σκοτεινή καθώς η αστυνομία διαπιστώνει ότι ίσως δεν ήταν όλα καλά στη ζωή της».

Δείτε το ντοκιμαντέρ

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, δηλαδή το ημερολόγιο της 20χρονηςπου έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ