Στέλιος Κουδουνάρης: Comfort Essentials Beyond Gender - t-shirts, αξεσουάρ, ρούχα & αντικείμενα από τον Έλληνα δημιουργό (φωτό)

Aποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της μόδας

Comfort Essentials Beyond Gender από τον Στέλιο Κουδουνάρη, που φέρνει μια σειρά από στυλάτα ρούχα, αξεσουάρ αλλά και αντικείμενα.

Ο Έλληνας σχεδιαστής αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της μόδας, όχι μόνο, σε Κύπρο και Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με τις δημιουργίες του να διανέμονται στην Αυστρία, τη Δανία, την Πολωνία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Κορέα.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές της γενιάς του που έχει αφήσει την υπογραφή του στο χώρο μέσα από τις ξεχωριστές δημιουργίες του. 

Στη συλλογή του θα βρει κανείς μεταξύ άλλων μια σειρά από υπέροχα μοντέρνα unisex t-shirts, κούπες, καπέλα και ένα άρωμα! 

Φωτογραφίες Στέλιος Κουδουνάρης

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Κύπρο. Από όσο θυμάται τον εαυτό του, ασχολούνταν πάντα με τη μόδα, αφού η οικογένειά του είχε μια επιχείρηση μόδας.

Αφού σπούδασε Σχέδιο Μόδας και Κατασκευή Ενδυμάτων, ο Κουδουνάρης μετακόμισε στην Αθήνα και εργάστηκε για την κορυφαία ελληνική βιομηχανία μόδας ως σχεδιαστής και στυλίστας.

BASIC KNIT TOP  69.00 €

OFFSHOULDERS DRAPED DRESS 250.00 €

MENS’ BIKER JACKET 119.00 €

MENS RUGBY BLOUSE 69.00 €

Το ομώνυμο label του κυκλοφόρησε το 2008. Σήμερα, ο Κουδουνάρης είναι μια από τις πιο εξέχουσες και επιδραστικές προσωπικότητες μιας νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών και έχει ήδη παρουσιάσει 18 γυναικείες και 11 ανδρικές προσωπικές συλλογές.

Έχει συγκεκριμένες αισθητικές εμμονές και τα σχέδιά του είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Αγαπημένος στους Έλληνες celebrities, πολλοί επιλέγουν τα σχέδιά του για τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Φωτογραφίες Στέλιος Κουδουνάρης

Το έργο του χαρακτηρίζεται από άγρια ​​κομψότητα, ευαισθησία και εννοιολογικά μοτίβα. Τα σχέδια της Koudounaris επιδιώκουν να αναδείξουν τη γυναικεία φιγούρα, δίνοντας προσοχή σε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά.

Όλες οι συλλογές του ορίζονται από τη χρήση τεχνικών ραπτικής σε δημιουργίες prêt-a-porter. Ο Στέλιος Κουδουνάρης πειραματίζεται με κάθε κολεξιόν του και στοχεύει να κάνει τον χρήστη να νιώθει και να δείχνει καλύτερα όσο φοράει τα ρούχα του.

 

 

Φωτογραφίες Στέλιος Κουδουνάρης

Τελευταία ο Κουδουνάρης συμμετέχει σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις όπως Tranoi / Paris και White / Milan. Η συλλογή διανέμεται σε 70 επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι τρέχοντες χρηματιστές περιλαμβάνουν μπουτίκ και καταστήματα concept στην Αυστραλία, τη Δανία, τις ΗΠΑ, την Αίγυπτο, τον Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, τη Ζυρίχη, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τουρκία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Shop for him

Shop for her

Δείτε όλες τις υπέροχες σημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη στο stelioskoudounaris.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ