Η Χριστίνα Σούζη γιαγιά: Μιλάει με τρυφερότητα για τον εγγονό της - Πώς βαφτίζονται οι κακοκαιρίες (βίντεο)

''Δε θα σταματήσω ποτέ να ασχολούμαι με τον καιρό'', είπε...

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Σούζη στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

 

Η γνωστή μετεωρολόγος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, μίλησε για τον καιρό και αποκάλυψε ποιος «βαφτίζει» τις κακοκαιρίες.

 

 

 

 

 

Αναφέρθηκε στον εγγονός της, τον Άγγελο, τις κόρες της αλλά και... παράπονα που ακούει από τον σύζυγό της.

 

 

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία», είπε στον ΑΝΤ1 και το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η μια κόρη της είναι νηπιαγωγός και η δεύτερη ασχολείται με τη μεταναστευτική πολιτική. «Βγάζουν και οι δύο καντήλες με τα μαθηματικά», πρόσθεσε.

Για τον σύζυγό της, είπε με χιούμορ ότι της παραπονιέται γιατί λείπε αρκετές ώρες λόγω δουλειάς. «Είναι βιολόγος, ασχολείται με το εμπόριο».

 

 

 

 

"Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ". Όσον αφορά στο όνομα "Ελπίδα" της πρόσφατης κακοκαιρίας, όπως λεει, "δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι" πρόσθεσε.

 

 

"Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω", τόνισε η Χριστίνα Σούζη αν και αποκάλυψε πως εάν δεν παρουσίαζε τον καιρό, θα ήθελε να παρουσιάζει μία ταξιδιωτική εκπομπή.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ