Nicky Hilton Rothschild: Μαθήματα στυλ από την έγκυο χρυσή κληρονόμο - λεοπάρ, ομπρέ ή ρομαντικό σύνολο (φωτό)

Περιμένει το τρίτο της παιδί και παραμένει στυλάτη

Νωρίτερα φέτος, η «χρυσή» κληρονόμος των γνωστών ξενοδοχείων και socialite Nicky Hilton, ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί με τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο James Rothschild. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 στο The Orangery του Kensington Palace Gardens με τη Hilton να επιλέγει τότε ένα Valentino Haute Couture νυφικό. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι η γκαρνταρόμπα της εγκυμοσύνης της είναι τουλάχιστον αξιοζήλευτη.

Photo: Instagram

Την αρχή έκανε γιορτάζοντας τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές της. Ειδικότερα σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Hilton Rothschild ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία φοράει ένα μαύρο φόρεμα με κρύσταλλα στο μπούστο. 

Ανακοινώνοντας ότι «τα καλύτερα πράγματα στη ζωή έρχονται σε τρία», οι 1,3 εκατομμυρία followers της, επαίνεσαν τόσο την λαμπερή της εφάνιση, όσο και την κοιλίτσα της που φουσκώνει.

 

 

Μάλιστα όπως αναφέρει το Tatler οι θαυμαστές των αδελφών Hilton, ίσως βίωσαν ένα deja-vu μια εβδομάδα αργότερα, καθώς η Paris φορούσε το ίδιο φόρεμα για μια εμφάνιση της στο talk show Watch What Happens Live, στο οποίο εμφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της Kathy. 

Photo: Instagram

Λίγο αργότερα ήρθε και η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης στην οποία η Nicky βρίσκεται πάντα, εδώ και δύο δεκαετίες, στην πρώτη σειρά. 

Γιορτάζοντας την εναρκτήρια βραδιά, σε μια εκδήλωση με το πολυτελές πολυκατάστημα Saks, η Nicky φόρεσε ένα φόρεμα του Christopher John Rogers και έφτασε με στυλ στο μπράτσο του. Ήταν μίντι και στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Την επόμενη μέρα εθεάθη στο Patbo show με ένα αιθέριο μπλε, όμπρε φόρεμα και φουσκωτά μανίκια. 

Photo: Instagram

Στη συνέχεια στήριξε την φίλη της και σχεδιάστρια Stacey Bendett στο show της Alice & Olivia, όπου και εμφανίστηκε με ένα μεταξωτό, εοπάρ φόρεμα, μαύρο δερμάτινο μπουφάν biker και τσάντα με καρφιά. 

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Στην τελευταία της ανάρτηση δε την βλέπουμε να φοράει ένα ρομαντικό φόρεμα και έναν μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά. «Bridgerton vibes» τονίζει στην ανάρτησή της αναφερόμενη στην γνωστή σειρά εποχής του Netflix.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ