Theo Alexander: Η καριέρα στην Αμερική, η σειρά Τrue Blood, το bullying & η επιστροφή στην Ελλάδα - '' Δεν με έπαιζαν, δεν με έκαναν παρέα'' (βίντεο)

Όσα είπε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στο σχολείο... 

Ο Theo Alexander μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του στις ΗΠΑ, την σειρά «True Blood» που συμμετείχε, την παιδική ηλικία του, το bullying που έχει δεχθεί, αλλά και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theo Alexander (@theoalexander_official)

«Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ο αγαπημένος μου ήρωας και για αυτό αποφάσισα να έχω ως ψευδώνυμο το «Theo Alexander» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Το σχολείο είναι μια κοινωνία, ο συνδυασμός του να είσαι ένα έξυπνο παιδί, καλός μαθητής και υπέρβαρος, κάνει τα άλλα παιδιά να σε ζηλεύουν και να βρίσκουν πάτημα και να σου κάνουν bullying πάνω σε αυτό, έτσι και εγώ ήμουν ντροπαλό παιδί, συναισθηματικό, καθόμουν στα διαλείμματα μόνος μου, δεν με έπαιζαν, δεν με έκαναν παρέα και παρατηρούσαν και ερχόντουσαν και με λέγανε χοντρό και εγώ απλώς τα κρατούσα μέσα μου.

 

 

Μια μέρα αντέδρασα. Όλοι αυτοί που κάνουν bullying είναι δειλοί και σε όποιον κάνουν bullying πρέπει να αντιδράσει» είπε ο ηθοποιός.

«Οι γονείς μου ήξεραν κατά βάθος ότι θα γινόμουν ηθοποιός όταν, με είδε σε μια παράσταση του σχολείου ο Αγγελόπουλος και γύρισε και είπε στον πατέρα μου ότι είμαι τελειωμένος ηθοποιός»,τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ