Τo εντυπωσιακό νυφικό της Τζένιφερ Λόπεζ στην ταινία «Marry Me» - Ζυγίζει 45 κιλά, αποτελείται από 9 στρώσεις μεταξωτού ταφτά & κρυστάλλων

Για να το κουβαλήσουν, επιστρατεύουν πέντε άτομα... 

Η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φόρεσε για ακόμη μία φορά νυφικό για τις ανάγκες της νέας της ταινίας ''Marry Me'' και εντυπωσίασε. Υποδύεται μία σούπερ σταρ, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον μουσικό ονόματι Bastian μπροστά σε 20 εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η ενδυματολόγος της ταινίας, Καρολίν Ντάνκαν (Caroline Duncan) αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το νυφικό φόρεμα αλλά και την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα της ταινίας. 

Το νυφικό έχει εννέα στρώσεις από μεταξωτό ταφτά και τούλι, με χειροποίητα δαντελένια κεντήματα διακοσμημένα με κρύσταλλα καθιστώντας το "εξαιρετικά βαρύ" και απαιτώντας μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων  να βοηθήσει τη σταρ του Χόλιγουντ να ετοιμαστεί.

Την υπογραφή για αυτή την δημιουργία φέρει ο διάσημος λιβανέζος σχεδιαστής Ζουχέιρ Μουράντ (Zuhair Murad) και είναι από την φετινή νυφική συλλογή ''Marriage''. . 

"Το φόρεμα αποτελείται από ένα στενό στράπλες μπούστο και μία τεράστια φουσκωτή φούστα και ζυγίζει  περίπου 45 κιλά.

Χρειάζονταν πέντε άτομα να το μεταφέρουν και αρκετοί να βοηθήσουν τη Τζένιφερ να το φορέσει", μοιράστηκε η Καρολάιν. 

"Πρώτα,  βλέπεις μία εκτυφλωτική νύφη να μπαίνει στο αυτοκίνητο για να παντρευτεί τον διάσημο σύντροφό της σε μια τελετή υπερπαραγωγή”, αναφέρει η ενδυματολόγος σύμφωνα με το ΑΠΕ.

"Αργότερα, βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα μόνη της, παγιδευμένη σε αυτό το κλειστοφοβικό φόρεμα που είναι “ σπουδαιότερο” από εκείνη. Είναι το πιο μοναχικό πλάνο της ταινίας", λέει χαρακτηριστικά η ενδηματολόγος Καρολίν Ντάνκαν. 

Τα ρούχα στην ταινία παίζουν ιδιαίτερο ρόλο καθώς δίνουν πληροφορίες για την πλοκή της ταινίας και αλλάζουν όταν αρχίζει  η Τζένιφερ να νιώθει συναισθήματα για τον νέο της σύζυγο, περνώντας από τις μονόχρωμες εμφανίσεις σε πιο απαλά χρώματα, μπλε και ροζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ