Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του «χιονιού» (16/2) τα 12 ζώδια - ζεσταίνει τις καρδιές μας

Οι αλλαγές που θα προκύψουν με αυτό το φεγγάρι θα είναι ευπρόσδεκτες

Στις 16 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του «χιονιού» στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα… ζεστάνει τις καρδιές μας, φέρνοντας έναν ανανεωτικό αέρα στην ψυχολογία μας και στα θέλω μας.

Οι αλλαγές που θα προκύψουν με αυτό το φεγγάρι θα είναι ευπρόσδεκτες, αφού θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και αποφασιστικότητα για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα αφήσουμε πίσω μας τα λάθη που εμπόδισαν την πρόοδό μας και θα κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η Πανσέληνος στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δυνατοί και φιλόδοξοι. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, θέληση και θάρρος να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας αξίζει, είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στα επαγγελματικά μας.

Βέβαια, όλη αυτή ορμή και το πάθος μπορεί να μας οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν ξεκινήσουμε τη δράση μας. Ίσως αυτό το φεγγάρι μας κάνει να δώσουμε περισσότερη σημασία στον εαυτό μας και στην εμφάνιση μας και να δουλέψουμε πάνω στην εικόνα μας και σε αυτό που προβάλουμε στους άλλους.

Επίσης, θα μας κάνει πιο γενναιόδωρους όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχικό και θα μας είναι πιο εύκολο να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας στενοχωρεί. Θα αναζητούμε την ικανοποίηση και τη χαρά και θα νιώθουμε πιο αναζωογονημένοι.

Ο συμβολισμός της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος είναι η εποχή αποκορύφωσης και ολοκλήρωσης όλων των σχεδίων που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου 2022. Είναι η στιγμή για να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε αν αυτό που αρχίσαμε κυλάει σωστά ή θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την πορεία του ή και να το τελειώσουμε μια για πάντα.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα θέλει να είμαστε θετικοί και δημιουργικοί, να μην παγιδευόμαστε στα συναισθήματά μας και να κάνουμε βήματα μπροστά, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να αλλάξουμε οπτική και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια μας παραγωγικά. Να μετουσιώνουμε την έμπνευση σε έργο και να προβάλουμε τις ιδέες και τα ταλέντα μας.

Ο Λέων είναι το μεγάλο παιδί του ζωδιακού κύκλου και είναι γεμάτο χαρά, αθωότητα και αυθορμητισμό που θέλει όλα τα φώτα να είναι στραμμένα σε αυτό.

Επίσης, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα παιδιά και αυτή η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας, να εκφραστούμε και να βρούμε τι μας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Έτσι, μπορεί να αναζητούμε περισσότερη αγάπη, φροντίδα, στοργή και προσοχή από αυτούς που αγαπάμε και να έχουμε ανάγκη από έπαινο και αποδοχή. Γι’ αυτό να προσπαθήσετε να είστε κοντά με άτομα που λειτουργούν προστατευτικά και όχι με όσους σας κρίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε λίγοι.

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος σχηματίζει μια χιαστή όψη με τον Πλούτωνα και ίσως φέρει κάποια απωθημένα στην επιφάνεια και κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο προσκήνιο. Επίσης, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Όμως, την ίδια ημέρα με την Πανσέληνο έχουμε την υπέροχη σύνοδο της θεάς του έρωτα, της Αφροδίτης, με τον θεό του πολέμου, τον Άρη. Αυτή η όψη από μόνη της δίνει έντονο πάθος και υπό την επήρεια της Πανσελήνου αυτό το πάθος γιγαντώνεται. Το ότι η σύνοδος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, συμβολίζει επίσης τη συνένωση της φωτιάς και του πάγου! Εν ολίγοις, έχουμε να κάνουμε με παθιασμένες παρορμήσεις και ξαφνικούς έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά χωρίς να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας.

Στις 17-18 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιείται το εξάγωνο μεταξύ του Δία στους Ιχθύς και του Ουρανού στον Ταύρο και αυτή η όψη μας κάνει λίγο ανυπόμονους, αλλά ταυτόχρονα θα μας ενθαρρύνει να αδράξουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται, είτε αυτές σχετίζονται με την επαγγελματική είτε την ερωτική μας ζωή. Είναι μια όψη που φέρνει ξαφνική τύχη και αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Ποιοι επηρεάζονται

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28 μοίρες και 0 λεπτά στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου επηρεάζει όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο θα νιώσουν τις δονήσεις της όσοι εκπροσωπούν ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα σταθερά ζώδια, δηλαδή στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο, από τις 26 έως τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Για να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της Πανσελήνου στα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας, τον Λέοντα, και επηρεάζει τον 5ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, ο οποίος σχετίζεται με τα θέματα των ερωτικών σχέσεων, των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών και επιχειρηματικών σας σχεδίων. Το φεγγάρι θα σας κάνει να νιώθετε αρκετή αυτοπεποίθηση και θα θέλετε να επιβάλλετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στους άλλους, όμως προσέξτε μην το κάνετε με άκομψο και εγωιστικό τρόπο, διότι η Πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα μας.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα αισθάνεστε πιο ενεργητικοί, θα έχετε όρεξη να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις ιδέες σας, αλλά να θυμάστε ότι ευνοείται η συλλογική δουλειά και όχι οι μεμονωμένες κινήσεις.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε ένα άτομο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Στις σχέσεις σας θα αναζητάτε το πάθος και θα θέλετε να ζήσετε στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σας και ίσως καταφέρετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή αν είστε σε σχέση.

Αν όμως οι προσπάθειες σας πέσουν στο κενό και το ταίρι σας δεν ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας, τότε θα βάλετε τέλος σε μια σχέση που δεν σας γεμίζει πια. Αν είστε γονείς θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας και θα διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη θα σας κάνει να παθιαστείτε με την καριέρα σας, τους στόχους και τα σχέδια σας, αλλά προσέξτε μην έρθετε σε ρήξεις με τα άτομα που δουλεύετε μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του «χιονιού» επηρεάζει τον τομέα που αφορά στην οικογένεια και το σπίτι και θα φέρει πίεση και εξελίξεις. Ίσως θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά να μην σας το επιτρέπουν και να χαλάει το κέφι σας.

Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που να αφορούν είτε το σπίτι ως ακίνητο και να πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε να δημιουργηθούν εντάσεις με μέλη της οικογένειας σας και να νιώθετε πίεση και νεύρα.

Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα αν εκπροσωπούν κάποιο από τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που ίσως σας φέρουν στα όρια σας.

Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νευρά σας και μιλήστε με ειλικρίνεια και ευγένεια αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι δεν σας κατανοούν. Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούρια πράγματα, να κυνηγήσετε την επαγγελματική σας αναγνώριση και να βρείτε νέους φίλους και έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει τον 3ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και τον τομέα που αφορά την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τη γνώση, δηλαδή το στοιχείο σας.

Ξεκινά λοιπόν μια καλύτερη περίοδος για εσάς και επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής πλέον σε ορθή πορεία θα επισκεφθεί το ζώδιο του Υδροχόου δύο ημέρες πριν την Πανσέληνο και θα βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για εσάς, ετοιμαστείτε για να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας, τους στόχους σας και να ανοίξετε τα φτερά σας.

Το φεγγάρι ευνοεί συζητήσεις, είτε για θέματα σπουδών είτε για τα επαγγελματικά σας, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Τώρα μπορεί να δεχτείτε μια σπουδαία επαγγελματική πρόταση, να παρουσιαστεί μια ευκαιρία ή να λάβετε μια θετική απάντηση σε κάτι που περιμένετε.

Γενικά, θα είστε δημιουργικοί και πιο εξωστρεφείς και θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά, θα έχετε ατέλειωτες συνομιλίες με αδέλφια, συγγενείς και άτομα που αγαπάτε, αλλά και στα ερωτικά θα έχετε εξελίξεις και ίσως και νέες γνωριμίες. Επίσης, μπορεί να προκύψει και κάποιο ταξίδι, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος του χιονιού και τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ